Stel je voor , dat jij je eens volledig onderdanig mag gedragen?
Heb jij (v) gevoelens voor onderdanigheid en/of onderwerping?

Het idee om je eens volledig onderdanig te gedragen en je vrije wil over te geven aan iemand die jou zal gebruiken zoals hij dat wil. Gebonden zijn en geen kant meer op kunnen. Weten dat je gestraft wordt als je niet luistert. Je compleet bloot moeten geven, terwijl je weet dat hij jou observeert. Een stukje vernedering voelen en weten dat hij alles met je kan doen, zonder dat jij je kunt verweren. Geblinddoekt voelen dat hij jou keurt en overal aanraakt. Willoos ondergaan dat hij talrijke attributen op jouw lichaam gebruikt. Het idee dat je streng toegesproken wordt...

Deze verlangens spelen al langer door jouw hoofd. Je vindt het opwindend en spannend, het zorgt voor een gezonde onrust in je hoofd. Je zoekt op internet naar voorbeelden van jouw fantasie en vraagt je af of je het ooit zou durven. Je wilt het zo graag, maar is het haalbaar? Moet je het wel doen? Wat kan je verwachten? Zou het wel zo zijn zoals jij het je in jouw fantasie voorstelt? Met nog steeds grote aarzelingen lees je advertenties. Zo ben je ook op deze advertentie gestuit.

Laat ik je vertellen dat jouw gevoelens normaal zijn. Veel meiden fantaseren zoals jij en velen zijn jou al voorgegaan. Zij hebben het aangedurfd om hun diepste fantasieën in de praktijk te brengen. Bij de juiste D/Meester is het voor deze meiden een openbaring geworden. Een gevoel van thuiskomen, iets waarvan ze spijt hebben dat ze het niet eerder hebben aangedurfd. Ze voelen zich bevrijd, blij, gewaardeerd, zelfverzekerd, opgewekt, en ervaren genot op een manier die ze nooit hadden kunnen dromen. Dat is BDSM!

Twijfel je nog steeds? Waarom? Wat kan er gebeuren? Je bent nieuwsgierig, anders zou je deze advertentie niet lezen. Durf te reageren, het is geheel vrijblijvend.

Ik ben een bekwame Meester/Dom/Daddy en tevens mentor uit Zuid Holland. Jaren geleden heb ik me toegelegd op het begeleiden, ondersteunen en onderrichten van beginnende subs/slavinnen, zowel fysiek als psychologisch. Ik ben aantoonbaar ervaren, betrouwbaar en kundig.

Als mentor help ik beginners al jaren om deze mooie wereld te ontdekken, zowel in real life als virtueel, binnen jouw grenzen. Op een van de bekendste BDSM-sites van Nederland en België heb ik een besloten groep opgericht waar honderden beginnende subs informatie kunnen krijgen en geholpen worden hun gevoelens een plaats te geven. Hier kunnen ze praten met gelijkgestemden over hun eerste ervaringen, fantasieën, maar ook over eventuele slechte ervaringen.

Wie ben jij? Een meid/vrouw niet ouder dan ongeveer 25 jaar tot jaar of 35 tenger, slank of met een normaal postuur. Afkomst is onbelangrijk. Nieuwsgierig naar de wereld van BDSM, een beginner of iemand met enige ervaring die haar gevoelens verder wil ontdekken en op een respectvolle en veilige manier wil ervaren wat het is om sub of slavin te zijn. Je wilt begeleid en ondersteund worden door een aantoonbaar betrouwbare en bekwame Meester/Dom met veel ervaring met beginners.

Hoe gaat het in zijn werk? Na een korte mailwisseling zullen wij via chat, Skype-gesprekken of telefoon ontdekken welke onderdelen van BDSM bij jou passen, wat jou opwindt en waar jouw grenzen, wensen en voorkeuren liggen. Dit doen we door vrijblijvend met elkaar in gesprek te gaan op gelijkwaardig niveau en met respect voor elkaar. Wanneer jij aangeeft er klaar voor te zijn, zetten we de volgende stap.

Ik zal je via internet en/of in real life leuke opdrachten geven om te zien of je klaar bent om je gevoelens in de praktijk te brengen, in jouw tempo. Als we er samen van overtuigd zijn dat jij er klaar voor bent, plannen we een afspraak. Deze ervaringen zullen jouw stoutste dromen overtreffen, dat garandeer ik je! Wil je alleen virtueel gedomineerd worden? Ook dat kan. Wees niet bang, zowel in real life als virtueel zal er nooit iets gebeuren wat jij niet wilt en jij kunt stoppen wanneer je maar wilt. Er zijn geen verplichtingen voor jou; mijn verplichting is om jou de ervaring van je leven te geven. Jouw wensen, grenzen en voorkeuren zijn leidend.

Bij mij zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Wil je later met meerdere mannen of misschien zelfs met meerdere vrouwen iets beleven? Geen probleem. Hou je van rollenspellen, of wil je alleen een spannende spanking-sessie? Wil je eerst met andere mensen praten om te horen wie ik ben of om ervaringen te delen? Natuurlijk! Alles kan, alles mag, maar niets moet. Jouw grenzen bepalen alles, want het gaat hier om jouw fantasie, jouw ervaring, jouw genot en jouw plezier!

Ben je nieuwsgierig geworden, heb je interesse gekregen, wil je misschien alleen informatie of durf je de stap te nemen om eraan te beginnen? Schroom dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met me op. Afspreken in real life gebeurt pas wanneer jij dat wilt en er klaar voor bent. Spijt zul je er zeker niet van krijgen!

Gezien het aantal fake reacties verwacht ik wel dat jij zeer snel aantoont dat je bent wie je zegt te zijn.

Wat heb je te verliezen?

Groet,

Master Thomas
Geplaatst door
 Massage4jou
Geplaatst op
 11-6-2024 / 15:16
Bekeken
 17
Reacties
 0
Categorie
  Meesters