Commercieel - Meesters

slaaf voor extreem
aangeboden spanking-slaaf 58 jaar,zeer geschikt voor de meester die taboeloos zijn zwepen uit wil proberen op deze slaaf, no limits dus,van alles video/foto maken geen probleem,de stats van de slaaf zijn 176/69/18/58,interesse om deze slaaf eens goed te misbruiken?ook voor(bare) sex,en meer hoor het graag.
masochiste biedt zichzelf aan voor tuchtiging/geseling/spanking
Heb je de fantasie om een vrouw te tuchtigen door middel van bijvoorbeeld het geven van billenkoek, een spanking of geseling, maar heb je niemand die dat wil ondergaan? Ik, masochiste, 44 jaar, 1.74 m, 62 kg, donkerblond, bouw: slank, bied dit aan voor 75 euro per tuchtiging, zonder sexuele bijbedoelingen van beide kanten. Het gaat puur alleen om lijfstraffen op de billen en/of rug. Of je mij nu slaat met je hand, riem, plak, pantoffel, slipper, haarborstel, mattenklopper, cane, paddle, zweep, bullwhip, of wat dan ook, is aan jou, want jij bepaalt waarmee en hoe hard ik gestraft ga worden. Of dat nu heel zachtjes is of een genadeloos hard pak slaag, dat is aan jou om te beslissen. Ik heb ruime ervaring en ik heb een hoge pijntolerantie, dus je hoeft niet bang te zijn dat je je in moet houden. Bloot gestraft worden is geen probleem. Ook mag je me uiteraard fixeren/ vastbinden/ blinddoeken als je dat nodig vindt en ik ga in de houdingen staan die jij nodig vindt voor de straf. Ik doe ook eventueel rollenspellen. Heb je zelf geen spullen, is dat geen probleem, ik heb voldoende bij me, zowel slagtuig als middelen om vast te binden. Ik verwacht uiteraard wel dat je me met respect behandeld, hygiënisch werkt en dat ik er geen blijvend letsel aan overhoud. Blauwe plekken of striemen zijn verder geen probleem. Mail me gerust, je krijgt altijd antwoord binnen 24 uur. Ik verwacht dan wel een normale mail, waarin je jezelf even netjes voorstelt en aangeeft wat je graag zou willen doen in de sessie. Ik kan je niet thuis ontvangen, maar kom graag bij jou aan huis langs als je in Limburg woont. Als je verder weg woont, is er natuurlijk ook eventueel de mogelijkheid om ergens in een hotel bij mij in de buurt af te spreken die jij boekt en uitkiest. Let op: ik bied verder dus geen sexuele diensten aan. Achteraf een knuffel is uiteraard verder geen probleem.
 •  Angelique
 •   Meesters
 •  135
 •  1
TVsletslaaf zoekt strenge Dominant
TV slaaf zoekt een Meester voor onderwerping en gebruik. Al lang heeft deze onderdanige slet sterke neigingen om zich taboeloos en ongeremd te onderwerpen aan strikte en zeer strenge Dominanten die misbruik maken van deze innerlijke behoefte van de slaaf. Niet voor het genot van de slaaf, maar puur voor zichzelf en zijn wensen en behoeftes. De slaaf heeft deze behoeftes jarenlang ontkend en onderdrukt maar hij realiseert zich dat hij hier niet langer omheen kan en gedoemd is op welke manier ook zichzelf dienstbaar te maken aan de willen en grillen van strenge Dominanten. Ook in zijn normale leven heeft de slaaf namelijk ervaren dat het vanwege zijn persoonlijkheid zijn lot is dat hij altijd in contact zal komen met mensen die hem zullen uitbuiten en misbruiken. De slaaf zoekt dus nu schaamteloze dominanten die hem als voetveeg en onderkruipsel behandelen en als hun persoonlijke dienstmeid en TVsexslaaf willen gebruiken. De slaaf heeft geringe ervaring, als slaaf bij mannelijke en vrouwelijke dominanten, en was enige tijd een TV slaaf voor een Meesteres, maar vond helaas nog niet die Dominant die ver genoeg gaat om de slaaf echt geheel te overheersen en bezitten en die ook houdt van slaag, en hem behandelt als een echte TVslaaf die onder strikte dwang en tucht geplaatst en gehouden wordt. Geen respectloze en grove toestanden maar wel vernederend en strikt en steeds vanuit de gedachte dat de wil van de Meester wet is. Volledige gehoorzaamheid en totale onderdanigheid zijn het doel. Nadat de grenzen zijn vastgelegd heeft de slaaf geen keuze of keuze meer, want die heeft hij ingeleverd door zich te onderwerpen aan de Meester. Sowieso mogelijk zijn onder andere bondagespellen, handboeien, touwen, rollenspellen, SM, slaag, zweep, spanking, plak, borstel, klemmen, kaarsvet, wasknijpers, blinddoek, maskers, knevels, pluggen, dildo's en sexuele dienstbaarheid. Maar nog veel en veel meer. De TVslaaf hoopt ook dat u kickt op zware vernederingen, slaan in het gezicht en spugen. De enige wens die de slaaf op voorhand voorlegt (zodra de Meester de slaaf tot de zijne maakt bestaan vanzelfsprekend enkel nog de wensen van de Meester zelf) is dat de Meester fetisjistisch ingesteld is. Of dat leer, latex, rubber, pvc of wat dan ook is, is niet belangrijk, wel dat fetishisme een grote rol. Bezit zelf een kleine collectie TV outfits, hoge PVC laarzen en fetish ondergoed. De slaaf kan niet ontvangen, maar verplaatst zich makkelijk. Mocht u eventueel wensen hebben inzake huishoudelijke klussen zoals schoonmaken, badkamer, keuken, of wilt u heerlijk gemasseerd worden dan staat de slaaf ook daarvoor tot uw beschikking. De foto is maar een illustratie, niet van de slaaf zelf.
shemale gezocht
meester 43j zoekt ruimdenkende shemale voor sm
 •  meesterbull
 •   Meesters
 •  63
 •  2
Meester zoek een slavin voor dominante bdsm,hygiëne en op safe ,,
Meester zoek een onervaren of ervaren slavin die onderdanig is ,en die mij voorledig kan vertrouwen ,ga je dominant straffen in de boeien op vele verschillende standjes .mag ook slavinnen zijn zoals gezamenlijke lesbische koppel.ik ontvangt graag.en met hygiëne en op safe gericht.stuur me een mail liefs met foto voor verdere infomatie.
 •  Evert
 •   Meesters
 •  182
 •  3
Dominant Senior begeleidt en leidt op......
Dominant Senior met eigen goed gevulde speelkelder begeleidt en leidt op......, hoe heerlijk zou het zijn jezelf te kunnen zijn? hoe heerlijk zou het zijn jezelf te kunnen controleren in plaats van explosief te reageren? gay, hetero, lesbisch, bi, transgender, stellen, paren, koppels.. alles welkom. ponyplay, petplay, (mogelijkheden als varken, hond, pony) CD-TV's .. (aantal spullen aanwezig) cuck, totaal of pijnslaaf, huishoud-werk of poetsslaaf/slavin, cbt, kuisheid, geldslaaf, mietje, hoer of slet.. alles mogelijk. ook mogelijk Pervers p&p en/of extreem opsluiting kort of langdurig, weekend verblijf -midweek, tijdelijk van wereld verdwenen.. *** Vraag tevens ondersteuning van Dominante Dames en Heren.. ontvang overdag. avond en weekend op afspraak. omgeving Brunssum (limburg) coach, therapeut, begeleider, Mr. E. Maxtor
Dom (31) zoekt groene sub voor nieuwe avontuur
Beste dames, Mijn naam is Ash, 31 jaar oud en kom uit de regio Rotterdam. Na een jaar onderbreking ben ik op zoek naar een nieuwe submissive om samen een avontuur mee aan te gaan. Ervaring is geen vereiste. Iedereen moet ergens beginnen en voor mij is er niets mooiers om iemand te zien groeien in haar rol als submissive. Wat ik kan bieden als meester: - Een charmante en vrolijke man buiten de slaapkamer. Daarbinnen een strenge maar rechtvaardige meester die weet wanneer hij moet geven en nemen. - Ruime ervaring (maar ben zeker niet uitgeleerd) - Belangrijk voor mij is onderling vertrouwen, veiligheid en respect. Niks moet alles mag. We gaan rustig te werk, nemen onze tijd en bouwen rustig op. - Geen 24/7 relatie maar ben altijd bereikbaar voor je - Lol hebben samen. No fun no pleasure. Mocht je interesse en/of vragen hebben laat dan een berichtje achter!
 •  Ash
 •   Meesters
 •  282
 •  1
Ik zoek jongens tot ongeveer 30 jaar, niet commercieel
Ik ben een ervaren MEESTER van 60jr en ik zoek een rustige, onervaren jongen met een goede intelligentie waarvan je nooit zou verwachten dat ie ook van SM houdt. We beginnen met subtiel spel, wat wellicht na verloop van tijd uitgebreid wordt. Jij bent tussen de 18 en 30 jaar. Stel je komt bij mij. Dan praten we eerst wat. Dan doe ik je leren handboeien aan en een leren halsband. We kunnen ook een keuring doen, dan speel ik dokter en kleed je stukje bij beetje uit. Niet rokers, geen chems. Ik heb een SM ruimte. Ik woon omgeving Eindhoven. De foto is een voorbeeld van je slavenkleding.
spankee biedt zichzelf aan
Vind je het fijn een vrouw te spanken/op billen te slaan, maar heb je niemand die dat wil ondergaan? Ik, Angelique, 43 jaar, 1.74 m, 63 kg, donkerblond, bouw:slank, bied mijn blote billen aan voor 75 euro per spanking, geen sexuele bijbedoelingen van beide kanten. Of je mij nu slaat met je hand, riem, plak, pantoffel, slipper, haarborstel, mattenklopper, cane, paddle, zweep of wat dan ook, is aan jou, want jij bepaalt waarmee en hoe hard ik gestraft ga worden. Of dat nu zachtjes is of een genadeloos hard pak rammel is aan jou. Ik heb ruime ervaring, vind het zelf ook leuk en ik heb een hoge pijntolerantie, dus je hoeft niet bang te zijn dat je je in moet houden. Ik verwacht uiteraard wel dat je me met respect behandeld, hygiënisch werkt en dat ik er geen littekens aan overhoud. Rode billen, blauwe plekken of striemen zijn verder geen probleem. Slaan op andere plekken dan alleen op mijn billen is eventueel ook mogelijk, na overleg. Blinddoeken of bondage is ook mogelijk evenals (billen/lichaams)massage. Ik doe ook aan rollenspellen eventueel. Mail me gerust naar pak.slaag @ outlook.com (zonder spaties), dan krijg je altijd antwoord binnen 24 uur. Ik kan je niet thuis ontvangen, maar kom graag bij jou aan huis langs als je in Limburg woont. Als je verder weg woont, is er natuurlijk ook eventueel de mogelijkheid om in een hotel bij mij in de buurt af te spreken die jij boekt en uitkiest. Let op: ik bied verder geen sexuele diensten aan. Het gaat puur om spanking alleen.
 •  Angelique
 •   Meesters
 •  339
 •  3
Masochiste biedt zich aan voor impact play
Heb je sadistische gevoelens, maar kun je niemand vinden die zich door jou wilt laten pijnigen? Ik, masochiste, vrouw, 43 jaar 1.74 m 63 kg donkerblond bouw slank, bied mezelf aan voor impact play voor 75 euro per sessie zonder sexuele bijbedoelingen van beide kanten. Ik doe aan alle vormen van impact spel, zowel ruw als soft, op mijn gehele lichaam, behalve mijn handen en voeten. Spanking, tuchtiging, punching, slapping, kicking, caning of geseling, jij bepaalt hoe ik gestraft ga worden en hoe hard en waarmee. Ik heb ervaring met alle gangbare instrumenten. Ook mogelijk is bondage, kaarsvet, blinddoeken, en lichaamsmassage. Ik heb ruime ervaring, heb een hoge pijntolerantie en vind het zelf ook leuk om te doen. Ik verwacht uiteraard wel dat ik met respect behandeld word, dat je hygiënisch werkt en dat ik er geen littekens aan over houd. Blauwe plekken en striemen zijn verder geen bezwaar. Mail me gerust naar pak.slaag @ outlook.com (zonder spaties) dan krijg je altijd antwoord binnen 24 uur. Ik kan je niet thuis ontvangen, maar ik kom graag bij jou aan huis langs, als je in Limburg woont. Als je verder weg woont kunnen we eventueel afspreken in een hotel bij mij in de buurt die jij uitkiest en boekt. Let op: ik bied verder geen sexuele diensten aan, het gaat puur om impact play.
 •  Angelique
 •   Meesters
 •  186
 •  3
Slaafje voor de cam
Ik doe alles wat je wilt
 •  Geileman123
 •   Meesters
 •  216
 •  2
meester 66
meester 66 j zk onderdanige dame tot 65 j vr vaste relatie tel voor afspraak naar reg izegem west vlaanderen
meester 65 j
meester64 j zoek inwonende huisslavin vanaf 40 j vr vaste relatie
suikeroom Amsterdam zoekt slavin
Hoi Ben Arnold 45 ondernemer vrijgezel uit Amsterdam zie er veel jonger uit wil vaste slavin betalen Zoek je nog ? Heb 1500 per maand voor een vrouw die mij genoeg plezier kan geven Geen ultra extremen gewenst neuken met en pzc tot het einde Kan verplaatsen met ov minimaal 2x per week afspreken bij jou Ontvang zelf niet Avonduren en weekenden mogelijk Lijkt het je wat ? Mail dan maar voor meeer X
Gezocht: sadist voor op skype die mij wil opvoeden
Ik zoek een online sadist die mij kan (her)opvoeden. Ik ben een relsub die je gaat uitdagen om zo meer straf te krijgen. Ik zoek iemand die geen medelijde met me heeft of wat dan ook. Laat gauw iets van je horen klein sadistje ;)
 •  Mies
 •   Meesters
 •  303
 •  8
slavin uit België zoekt mannen en meesters
Ben een slavin en ben 40 jaar,ik woon in België en dit in West vl,ik zoek mannen en meesters,voor gewone sex en voor smik zoek geen vaste meester,want die heb ik al,laat maar jou wensen weten en wat je er voor over hebt
 •  leather
 •   Meesters
 •  284
 •  5
meester uit België zoek meisje of vrouw die wilt bij verdienen
Ben een meester en ben 55 jaar,ik zoek een meisje of vrouw die wilt bij verdienen,leeftijd speelt geen rol,ik woon in België,maar als de afstand groot is kan je blijven overnachten of komen voor meerdere dagen
 •  leather
 •   Meesters
 •  247
 •  3
touw bondage master 30jr
beste lezers, hier een beginnende bondage meester van 30 jaar. voornamelijk het japanse shibari. alle andere fantasieen zijn natuurlijk welkom. ik zoek een dame die bij mij een sexy sessie wilt ondergaan! voor verdere vragen... JUST ASK!
 •  ropeaddict
 •   Meesters
 •  332
 •  3
lesbisch stel
ik zoek een onderdanig lesbisch stel tussen de 20 en de 30 die onderdanig zijn en zich graag laten lijden door een meester en zijn opdrachten uitvoeren en ook af en toe een man langs laten komen om zich te laten neuken
 •  meester1985
 •   Meesters
 •  353
 •  3
online slavin
ik ben een 32 jarige beginnende meester die opzoek is naar een slavin die mijn opdrachten uitvoert en dit via filmpjes en of foto's of via skype met mij deelt.
 •  meester1985
 •   Meesters
 •  433
 •  4
Taboeloze meester in bezit van een super electrobox.
Aktieve meester, in bezit van een super electrobox, met aansluiting van je tepels, je pik, dildo in je ass, etc. etc. en om tot een spontaan hoogtepunt te komen. Zeer onderdangie gasten, met een goed glad lijf, gladde dikke bolle kont geniet de voorkeur, wil je aangesloten worden aan een electrobox en om kleine, opvoerende stroomstootjes ontvangen aan je tepels, je pik, en in je ass d.m.v. een dildo, dan moet je zeker reageren. Alles safe, hygiene en discretie. Geen financiele bedoeling. Omgeving Rotterdam, op goede locatie en vrij voldoende parkeergelegenheid.
Amsterdammer zoekt vaste onderdanige lust slavin
Amsterdammer 41 jaar zoekt jongere vaste onderdanige vrijgezelle lust slavin blank voor regelmatig Geen extremen geen erge pijnen Als porno model gebruikt worden Huishoudster spelen Rollenspellen Uitdagen Woon je in de buurt van of in Amsterdam mail dan voor meeer Spreek me aan met u en vertel wat je te bieden hebt
Upskirt fetish shoot
Gezocht blanke dame voor upskirt fotoshoot 300 voor 3 uur voor de camera Geen extremen gewenst In de avonduren of weekend Ben man 44 uit Amsterdam en amateurfotograaf Lijkt het je wat ? Mail dan maar voor meeer