- voor het subje/lustslavinnetje/genotsletje
en de meerwaarde die je alleen in een bdsm-relatie vindt ...

Ben je onderdanig of heb je een onderdanige inslag? Wil je graag geven, en krijgen? Vind je het een onweerstaanbaar idee om schaamteloos jouw seksuele verlangens uit te kunnen leven? Lijkt het je het fijn, lekker, spannend, opwindend en bevredigend om seksueel ongeremd te kunnen zijn?

Wij zijn een ouder v/m-stel (begin 60), hedonistisch, jong van geest, en willen gaan voor een D/s-verhouding met een 'vaste' genotsvriendin voor een duurzame lustrelatie. We zijn voor veel in behalve de bekende extremen. Kan dus best lekker 'kinky' zijn, weinig taboes, open-minded, fijn onbevangen, zolang het maar die bevrediging geeft die we gezamenlijk zo nodig hebben, de meerwaarde die je alleen in een D/s-relatie vindt.

Heb je een verlangen het beest los te laten - de innerlijke slet alle ruimte te geven - de 'babygirl' voor jouw 'Mommy' en 'Daddy' te zijn - het subje voor jouw Dominanten - de lustslavin die haar 'eigenaars' dient?

Vrijuit gaan voor de lust, de opwinding, de overgave, de seksuele emotie, het verslavende genot, de gelukzaligheid, de beleving. In elkaar opgaan, zonder belemmeringen open en bloot met overtuiging en volle bereidheid onze intieme verlangens voor en met elkaar bevredigen?

Dan is deze oproep voor jou.

Een vertrouwd plekje hebben, een veilige haven, jouw happy place, waar je helemaal je 'verborgen' speciaal-seksuele zelf kan zijn, waar je regelmatig kan opladen door te ontladen.

Jouw/Ons eigen wereldje, waarin je alle verantwoording kan loslaten en alleen jezelf alle geluk van de wereld hoeft te gunnen door je over te geven aan de erotiek, de speciale persoonlijke aandacht, het genot, de intimiteit, de beleving, de lust, de liefde, de seksualiteit, de geil, de pornosex, de D/s-beleving, de fysieke en bovenal mentale orgasmes ...

Van elkaar krijgen door elkaar te geven wat we zo nodig hebben in een super-intieme D/s-relatie waarin we elkaar ongeremd en zonder schaamte speciaal gelukkig maken door wat we elkaar gunnen, geven en laten beleven, elke keer weer ... meer en meer ...

Onze deur staat voor je open ...

Liefs, Lekkers, Lust, Veel Genot, Geils en Speciaals,

T.
Geplaatst door
 NippleCouple
Geplaatst op
 09-5-2021 / 08:10
Bekeken
 64
Reacties
 0
Categorie
  Vrouw zoekt Vrouw