voor een vrouw 18-50 met onderdanige verzuchtingen
Nu de "covid"- ellende stilaan op zijn einde loopt, het moment om terug op te starten! Zoek dus, bij voorkeur vaste jonge vrouw (knuffelcontact) die hunkert naar SM-beleving (beginnen on line als inleiding tot latere reële sessies!) teneinde de fascinerende BDSM-wereld te ontdekken, uit te proberen, te beleven, te vervolmaken. Eenmalige "initiatie-sessies zijn ook mogelijk. Dit alles, natuurlijk, binnen en met respect voor de afgesproken grenzen. En OOK (vooral) met strenge naleving van de CORONA maatregelen: een minimum aan fysisch contact, SM-materiaal wordt vooraf, tijdens en na gebruik ontsmet; mondmasker verplicht; ontsmetten handen/ dragen van chirurgische handschoenen.
Ik ben een daddy-dom, uit de nabije omgeving van Oostende, zeer streng en veeleisend, sportief gebouwd (ondanks de leeftijd – zie foto) zonder hangbuik, baard, snor, tatoeages, piercing. Ik begrijp zeer goed dat het alles behalve evident, gemakkelijk en daarenboven gevaarlijk is zich aan een totaal onbekend iemand te geven. Daarom is een voorafgaand gesprek meer dan noodzakelijk!
In geval van reële ontmoetingen bied ik volledige gastvrijheid, terugbetaling van verplaatsingskosten en een vergoeding. Daar tegenover staat dan wel je totale onderdanigheid en welwillendheid!
Geplaatst door
 DirkS
Geplaatst op
 05-6-2021 / 12:34
Bekeken
 42
Reacties
 0
Categorie
  Man zoekt Vrouw