voor een onderdanige jonge vrouw 18-50
Zoek jonge ruimdenkende (onderdanige) jonge vrouw - studente , die hunkert naar de fascinerende BDSM-wereld: initiatie onderdanige/slavin, een volle beleving, vervolmaking, …. Dit, natuurlijk, binnen en met respect voor de afgesproken grenzen. De mogelijkheden zijn o.a.: erotisch getinte "bdsm –fitness"- training, "slave position"-training, "pet"-training sessies, pijn-sessies als redmiddel tegen stress en depressie en ook je eigen verlangens, fantasieën, hunkeringen: alles kan maar niets moet!
Ik ben een “Daddy-Dom, zeer streng en veeleisend, sportief gebouwd (ondanks de leeftijd – zie foto) zonder hangbuik, baard, snor, tatoeages, piercings. Ik woon in de nabije omgeving van Oostende. Een studente kan daarenboven rekenen op steun allerhande (zoals verplaatsingskosten, beloning, …)!
Ik begrijp zeer goed dat het alles behalve evident, gemakkelijk en daarenboven gevaarlijk is zich aan een totaal onbekend iemand over te geven. Daarvoor is vertrouwen nodig en is een voorafgaand gesprek meer dan noodzakelijk! Contact enkel per Tf (geen SMS, geen onbekende afzender)! 0474050545 na 19 uurr
Geplaatst door
 DirkS
Geplaatst op
 21-7-2023 / 09:45
Bekeken
 92
Reacties
 6
Categorie
  Man zoekt Vrouw