sub(v) zoekt sub(v) voor Dom(m) ❤
Advertentie text door mijn teefje gemaakt in opdracht van mij.
Mijn Meester (Baasje) heet Mr.Sauron en hij is een lieve rechtvaardige Gentle-Dominant. Hij is in korte tijd uit gegroeid tot de, in mijn ogen, meest fantastische Dominant die een sub zich kan wensen. Hij leert nu langzaam steeds meer zijn sadistische kant te laten zien. Deze kan ik zelf niet helemaal dienen, omdat ik ook nog steeds groei in mijn pijn level. Hij kan verder erg genieten van een sub die zich toegankelijk opstelt en daarbij de submissie uitstraalt in de vorm van discipline, maar ook als lustobject kan dienen. Ook een stukje brat kan hij erg van genieten, sinds dat hem juist triggert.

Mijn naam is CubCake en ik zelf ben een petgirl. Ik dien mijn Meester (Baasje) 24/7 en kan erg genieten van discipline en pijn. Ik ben zelf voorkeur voor mannen, maar er is altijd een stukje bischierigheid geweest bij mij. Wie weet wat er zou kunnen gebeuren met de juiste klik. Ik heb al ruim 7 jaar ervaring in de scene, maar leer nog elke dag van mezelf en andere. Het lijkt me leuk om een vriendin te kunnen hebben die snapt hoe het is om in deze wereld te zitten en daarnaast een partner in crime te zijn tegenover mijn Meester (Baasje). Helemaal zou ik het tof vinden als we beiden van het petplay zouden kunnen genieten.

Wij wonen samen sinds 2019 in omgeving Almere. En hebben sinds 03-01-2019 een D/s-relatie.

Wie zoek ik?
Ik ben opzoek naar een leuke dame tussen de 23 tot 45 jaar die naast mij mijn Meester (Baasje) wil dienen. Iemand waarmee ik hem samen gek kan maken en kan plagen. We zoeken niet iemand die bij ons intrekt, maar het leuk zou vinden om eens in de zoveel tijd/regelmatig langs wil komen voor een sessie of mee gaat naar speelfeesten. Verder is het ook geen bedoeling om een polyamoureus relatie te starten, meer een speelpartner te vinden.

Daarnaast ben ik op zoek naar een goede vriendin waarmee ik soms wat kan gaan drinken, shoppen, etc.

Mocht je jezelf vinden in deze tekst wees dan vooral niet bang en stuur ons gewoon een berichtje. En als je meer wil weten over ons mag je ook altijd even kijken op onze profielen, CubCake en Mr.Sauron .
Geplaatst door
 Sauron
Geplaatst op
 29-5-2022 / 17:54
Bekeken
 284
Reacties
 8
Categorie
  Man zoekt Vrouw