spankee biedt zichzelf aan voor spankings
Vind je het fijn een vrouw te spanken/op haar billen te slaan, maar heb je niemand die dat wil ondergaan? Ik, vrouw, 44 jaar, 1.74 m, 62 kg, donkerblond, bouw:slank, bied mijn blote billen aan voor 75 euro per spanking, geen sexuele bijbedoelingen van beide kanten. Of je mij nu slaat met je hand, riem, plak, pantoffel, slipper, haarborstel, mattenklopper, cane, paddle, zweep, bullwhip, of wat dan ook, is aan jou, want jij bepaalt waarmee en hoe hard ik gestraft ga worden. Of dat nu zachtjes is of een genadeloos hard pak rammel is aan jou. Ik heb ruime ervaring, vind het zelf ook leuk en ik heb een hoge pijntolerantie, dus je hoeft niet bang te zijn dat je je in moet houden.
Ik verwacht uiteraard wel dat je me met respect behandeld, hygiƫnisch werkt en dat ik er geen littekens aan overhoud. Rode billen, blauwe plekken of striemen zijn verder geen probleem. Ik heb niets met vernederingen, ik ben geen slavin, maar wil met respect behandeld worden. Hiermee bedoel ik natuurlijk niet de normale opdrachten die bij spanking horen, zoals verschillende posities aannemen, uitkleden, en overige dingen die bij de tuchtiging horen.
Stuur me een gerust een bericht, waarin je je kort even voorstelt en wat je graag wilt doen in een sessie, je krijgt altijd antwoord binnen 24 uur. Ik kan je niet thuis ontvangen, maar kom graag bij jou aan huis langs als je in Limburg woont. Als je verder weg woont, is er natuurlijk ook eventueel de mogelijkheid om in een hotel bij mij in de buurt af te spreken die jij boekt en uitkiest.
Let op: ik bied verder geen sexuele diensten aan. Het gaat puur om spanking alleen.
Geplaatst door
 Angelique
Geplaatst op
 26-1-2019 / 16:00
Bekeken
 333
Reacties
 5
Categorie
  Vrouw zoekt Man