sm massage voor vrouwen
Ben jij een vrouw die graag nieuwe dingen uit probeer?

sm massage is ontspannend!
kortom SM massage is een zeer ontspannende vorm van sensuele dominantie. Het is wat we noemen een Kinky massage. Ook is het geschikt voor nieuwsgierige mensen die hun seksuele grenzen willen verleggen, of beter gezegd verkennen. Deze mensen kunnen wel beter over nadenken om met soft SM te beginnen en dit langzaam op te voeren.

onder soft SM word verstaan;
* Teasing
* Anaal plezier
* Prostaat stimulatie
* Yoni massage
* Yoni stimulatie , Lingam ei
* Tantra seks
* gang bang play
* Golden Shower
* Vernedering
* Soft trampling
* Nipple play
* Voetfetisj
* Kaarsvet
en nog veel meer......

sm massage van lichte bondage`s tot femdom!
sm massage gaat wel verder dan erotische of sensuele massage. En het is zeer zeker anders als een tantra massage, je zou haast zeggen dat het een tegenpool er van is. De regulier massages hebben geen anale stimulatie of van lief aaien over je komt tot aan een strap-on in je vagina of anus.

Bij de sm-massage maak je van tevoren je grenzen en je ‘stopwoord’ kenbaar. Alles gaat om genieten en dat lukt alleen wanneer grenzen niet worden overschreden.

sm massage!
Dat is een behandeling die aanraking en massage met dominantie combineert. Deze massage is zeer uitdagend en geschikt voor ieder die open staat voor extravagante ervaringen en erotisch spel.
zowel voor mannen als vrouwen en koppels.

eenmaal ‘overgeleverd’ zal de klant man of vrouw iets beleven waarvan hij of zij in zijn stoutste dromen niet had verwacht dat het zo fijn kon zijn. De sm-massage kun je uitbreiden met handelingen waar klant zin in heeft zoals bondage, strelen, knijpen , spanking, kaarsvet etc.

Jij ondergaat deze massage behandeling terwijl je geblinddoekt bent en vastgebonden bent.

een SM massage heeft per definitie een erotisch karakter maar je kunt natuurlijk wel je grenzen aangeven. Denk er echter wel aan, zodra je de sm room betreedt ben jij niet langer in ‘de leiding hebt’.

maar wees maar niet bang dat de behandeling ruw zal zijn? Uiteindelijk is mij bedoeling om jou op een sm manier ultiem te laten genieten en verwennen!

mail mijn als je meer wilt weten over deze massage , voor vrouwen of stellen beiden.
Je kan gemasseerd worden door Nick

Groet,
Nick
Geplaatst door
 Nick4u
Geplaatst op
 09-1-2024 / 23:25
Bekeken
 64
Reacties
 0
Categorie
  Man zoekt Vrouw