slaaf zoekt heropvoeding/training
Gozer beschikbaar voor elke coach die toezicht wil houden bij zijn gym training. Als u ook van mening bent dat zweepslagen noodzakelijk zijn voor de beste training dan bent u mijn coach.

U hoeft zelf geen sportervaring te hebben om streng toezicht te kunnen houden en hoeft alleen maar te controleren of ik de opgelegde gym oefeningen wel of niet naar uw wens heb uitgevoerd (bijvoorbeeld 10 x, 15 x of 20 x opdrukken). Gym toestellen zijn niet nodig, want de oefeningen worden basic op de vloer uitgevoerd bij voorkeur op geschikte buit/bos locatie waarbij u de moeilijkheidsgraad naar uw eigen inzichten verhoogt met SM. Met klemmen op mijn tepels en voorhuid, gebuttplugged en
met afgebonden ballen moet ik alle opgedragen oefeningen in allerlei onderdanige SM standjes foutloos afwerken. De zweep gebruikt u om mij aan te sporen tot meer inzet en om te voorkomen dat ik de kantjes er van af loop. Het is voor mijn vorming noodzakelijk dat ik direct er van langs krijg mocht ik de opgelegde sportdoelen niet halen..
Geplaatst door
 seniorslaaf
Geplaatst op
 25-3-2020 / 16:57
Bekeken
 559
Reacties
 2
Categorie
  Meesters