oudere maso vrouw gezocht
Hallo, fijn dat je de moeite neem mijn bericht te lezen. Lees daarnaast ook mijn profiel svp!

In deze rare tijden waarin menselijk contact wordt afgeraden ben ik toch op zoek naar die zelfbewuste vrouw die kriebels in haar buik heeft, verlangens heeft die ze voor zich houdt maar haar toch heeft doen besluiten om te zoeken naar invulling . Je bent een zelfbewuste vrouw met EQ en IQ . Je bent iemand met voldoende levenservaring en heel bewust op zoek naar een man die je kan helpen om invulling te geven aan je heimelijke verlangens om de controle uit handen te geven, die speciale geborgenheid te ervaren die bdsm geven kan en daarvan intens te mogen en kunnen genieten, in eerste plaats als vrouw en dan als dienaar. Je wilt af en toen in de wereld van bdsm verkeren en bent op zoek naar die persoon die jouw daar in begeleid.

Je leert mij eerst kennen door gesprekken die we voeren, per mail, via een chat of tijdens een ontmoeting op een plek die jij verkiest. Is er een klik, dan kijken we verder. Het is niet belangrijk hoe je er uit ziet, hoe oud je bent of welk kleur je vel is , dun ,dik kort lang, of je een handicap hebt ; van belang is dat je de mooie wereld van bdsm wilt ontdekken en je mij leert kennen als een persoon die je daar mee kan gaan helpen. Ik heb ruime ervaring en meerdere vrouwen geholpen om iets met hun onderdanige gevoelens en beleving te doen; ze zijn nog altijd dierbare vriendinnen..

Iets in het kort over mezelf. Ik ben een aardig heerschap van net even over de zestig, met een gezond lijf (186/90) dat ik met alle macht in vorm probeer te krijgen, met wisselend succes.. Ik hou van een net pak maar draag net zo makkelijk ook jeans. Geniet van een biertje maar graag ook een goed glas wijn. Ik rook niet en zit niet aan de pillen of poeders, Helemaal niet nodig. Verder heb ik geen lichaamsversieringen, maar ik kan ze wel mooi vinden .Ik rij auto maar vaak genoeg ook motoren , hou van cultuur (theater/muziek) en natuur en heb daarnaast nog een prima baan waar ik nog wat uren per week mee zoet ben maar ik werk niet meer voor een hypotheek..
Ik heb een open relatie, wat neerkomt op een heel plezierig samenzijn met een vrouw waarmee ik veel dingen onderneem maar geen sexuele relatie mee heb en uiteraard ook geen BDSM maar die me vrij laat om jouw te vinden voor deze invulling..

Niet onbelangrijk om te vermelden dat ik woon in de buurt van Tilburg . Ben je zelf gebonden door een relatie , wellicht vinden we een oplossing. Uiteraard is discretie geboden en ben ik zeer zorgvuldig op veilig spel en goede hygiene.

het is een heel verhaal geworden maar ik hoop dat de strekking voor jouw duidelijk is. Heb je bepaalde wensen en zit je nu al met vragen, schroom niet om me dat te mailen, wellicht heb ik antwoorden voor je..

Wanneer je reageert op mijn oproep, stel ik het op prijs dat je aandacht besteedt aan de inhoud.; een reactie van twee zinnen is geen juiste start..
om zeker te zijn dat je het serieus meent vraag ik al snel om je identiteit te bevestigen via de webcam. Just to make sure want helaas kent de wereld vreemde types die het voor anderen willen vergallen.

Met vriendelijk groet, A
Geplaatst door
 MrZEN
Geplaatst op
 24-8-2020 / 13:34
Bekeken
 201
Reacties
 3
Categorie
  Man zoekt Vrouw