na een eerdere ervaring bij toeval nu op zoek naar meer
Ervaren en betrouwbare man/bull zoekt een Cuckold stel

Hallo leuke stellen, Veel mensen denken bij Cuckolding aan extreme situaties waarin een dominant een agressieve bull een vrouw in het bijzijn van haar man stevig doorneukt, natuurlijk is dat een scenario maar het kan echter ook anders.

Dominantie uit zich niet per definitie in agressiviteit en taalgebruik, maar is vaak meer een zaak van natuurlijk overwicht, zelfverzekerdheid en subtiele overtuigingskracht.

De grootste kick voor mij is het verwennen van een vrouw onder het toeziend oog van haar man. Dat haar man toe kijkt hoe zij haar vrouwelijkheid aan en ander schenkt, in spannende lingerie en high heels waaraan die ander zich aan mag verlustigen.

Die ander die met zijn hand haar lichaam beroert, een subtiele kus als inleiding tot een passionele tongzoen, en uiteindelijk hoe die ander zijn pik in zijn vrouw laat glijden en hoe hij ziet hoe zijn vrouw hiervan geniet.

Hoe hij zijn vrouw hoort kreunen. De man is als het ware een voyeur binnen zijn eigen relatie, waarin zijn eigen vrouw de hoofdrol vervult. Dit alles in een sfeer van vertrouwen, weten wat je aan elkaar hebt. dat is mijn scenario van een geslaagde avond.

Als het dan ook klikt op andere niveaus en een goed gesprek als zeer prettig wordt ervaren dan heb je een goede vriend er bij. Wie ben ik ?

Mijn naam is Nick. Ik ben een vrouw vriendelijke discrete en HBO niveau man van 48 jaar. In het verleden heb ik een vaste sex contact met een andere stel gehad en dat beviel uitstekend. Éenmaal aan een stel geproefd te hebben wil je op een gegeven moment niets anders meer.

Ik ben in ben hetero maar ik heb er geen moeite mee als de man/cuck van het stel aan mij wilt zitten, mij wilt pijpen of mijn sperma uit zijn vrouw te likken. Ik ben 1.98 lang en 100 kg.

Ik ben een leuke man van 48 jaar. Type bourgondisch, HBO, zakelijk, licht getint (kaal hoofd).Ik ben erg gesteld op klasse, stijl, discretie en hygiëne. Ik ben op zoek naar een leuk stel waarbij ik de dame lekker mag verwennen onder het toeziend...

Zoals de titel al zegt na een paar eerdere ervaringen bij toeval nu op zoek naar een vast stel om samen te genieten en te spelen ik ben goed verzorgd spontaan en normaal geschapen maar wel besneden welk stel zoekt er ook een vast contact ?

Leeftijd en slanke uiterlijk is niet van belang maar hygiëne dan weer wel liefst in de buurt maar is geen must heb veel tijd en kan mij bijna 24/7 vrij maken en kan makkelijk verplaatsen welk stel stuurt mij een leuk bericht en bij interesse kan ik een foto sturen mvg

Meester
Geplaatst door
 Meester4u
Geplaatst op
 07-11-2020 / 16:14
Bekeken
 49
Reacties
 0
Categorie
  Stel Gezocht