masochiste biedt zichzelf aan voor spanking/geseling/ tuchtiging
Heb je de fantasie om een vrouw te tuchtigen door middel van bijvoorbeeld het geven van billenkoek, een spanking of geseling, maar heb je niemand die dat wil ondergaan? Ik, masochiste, 44 jaar, 1.74 m, 62 kg, donkerblond, bouw: slank, bied dit aan voor 75 euro per tuchtiging, zonder sexuele bijbedoelingen van beide kanten. Het gaat puur alleen om lijfstraffen op de billen en/of rug. Of je mij nu slaat met je hand, riem, plak, pantoffel, slipper, haarborstel, mattenklopper, cane, paddle, zweep, bullwhip, of wat dan ook, is aan jou, want jij bepaalt waarmee en hoe hard ik gestraft ga worden. Of dat nu heel zachtjes is of een genadeloos hard pak slaag, dat is aan jou om te beslissen. Ik heb ruime ervaring en ik heb een hoge pijntolerantie, dus je hoeft niet bang te zijn dat je je in moet houden. Bloot gestraft worden is geen probleem. Ook mag je me uiteraard fixeren/ vastbinden/ blinddoeken als je dat nodig vindt en ik ga in de houdingen staan die jij nodig vindt voor de straf. Ik doe ook eventueel rollenspellen. Heb je zelf geen spullen, is dat geen probleem, ik heb voldoende bij me, zowel slagtuig als middelen om vast te binden.
Ik verwacht uiteraard wel dat je me met respect behandeld, hygiƫnisch werkt en dat ik er geen blijvend letsel aan overhoud. Blauwe plekken of striemen zijn verder geen probleem.
Mail me gerust, je krijgt altijd antwoord binnen 24 uur. Ik verwacht dan wel een normale mail, waarin je jezelf even netjes voorstelt en aangeeft wat je graag zou willen doen in de sessie. Ik kan je niet thuis ontvangen, maar kom graag bij jou aan huis langs als je in Limburg woont. Als je verder weg woont, is er natuurlijk ook eventueel de mogelijkheid om ergens in een hotel bij mij in de buurt af te spreken die jij boekt en uitkiest.
Let op: ik bied verder dus geen sexuele diensten aan. Achteraf een knuffel is uiteraard verder geen probleem.
Geplaatst door
 Angelique
Geplaatst op
 15-3-2019 / 16:50
Bekeken
 23
Reacties
 0
Categorie
  Vrouw zoekt Man