kinky en dominante dame gezocht
Dit zal geen standaard advertentie worden. Maar ik denk dat mijn situatie ook alles behalve standaard is. De vraag waar ik naar op zoek ben is evenmin standaard. Ik hoop dat de lezers niet te snel oordelen.

Kort samengevat ben ik een cuckold met een latex fetisj. Ik zit geruime tijd in een relatie met een hele lieve en zachtaardige vrouw. Het enige minpunt is dat naarmate de relatie vorderde haar seksdrive af nam, en die van mij juist toe nam. We hebben een aantal dingen uitgeprobeerd, maar niets gevonden waar we wederzijds interesse in hadden.

Nadat ze me betrapt had dat ik met mezelf aan het spelen was, heeft ze me verplicht een cb om gedaan. Ze is nu mijn keyholder maar op seksueel vlak heeft ze geen behoefte aan intimiteit. Ze vind dat de cb een positieve invloed heeft op me en wil me daar ook niet meer dan strikt noodzakelijk uitlaten .

We hebben nu besloten dat ik mezelf mag aanbieden aan andere dame(s) zodat ik toch nog wat ''intimiteit'' kan krijgen als ik dat verdien. Genieten kan ik op meerdere manieren. Niet alles zal ik meteen verklappen maar de wensen van een dame staan voorop. Zelf ben Ik een kinky en onderdanige man die een brede interesse heeft. Genieten doe ik het meeste van dames in strakke kleding die dominante of top zijn. Dienstbaarheid zal de rode draad zijn.

Ik hoop dat ik hiermee de interesse heb gewekt. Natuurlijk valt er nog veel meer te bespreken, laat me een bericht achter dan kunnen we in een pm verder gaan.

met onderdanige groet,
Geplaatst door
 latex-onderdaan
Geplaatst op
 17-10-2018 / 09:48
Bekeken
 832
Reacties
 12
Categorie
  Man zoekt Vrouw