droom je van een spannend contact met een oudere man?
Hallo meiden, vrouwen droom je van een spannend contact met een oudere man?
Hey ben je daar weer? :-)

Toch weer stiekem advertenties kijken? Kan je het niet uit je hoofd zetten, die gedachtes aan seks met een oudere man? Vind je jezelf raar dat je die gedachtes hebt? Maar zo raar zijn ze niet. Veel meer meiden dan je zou denken hebben die gedachtes. Of dacht je dat je de enige vrouw bent die naar die casting en old vs young filmpjes kijkt..? :-)

Heel veel jonge meiden dromen net als jij van seks met een echt oudere man. Dromen over hoe het zou zijn met je docent, je manager of een buurman. Of over hoe het zou voelen om mee te gaan en gebruikt te worden door gewoon een spannende man die je op straat tegenkomt. Een veel oudere man dan jij. Die weet wat hij doet en die zichzelf niet meer hoeft te bewijzen. En die gewoon heel blij met jou is en je dat ook laat merken.

Ik snap ergens wel dat je het een beetje gek vindt. Dat verder niemand het van je weet! Misschien schaam je je ervoor dat je droomt van hoe je je in opdracht uitkleedt en bekeken wordt. Naakt voor hem staat. En dan hele fijne seks hebt met een oudere man. Hoe lang droom je daar al van?

Maar ik vind dat helemaal niet gek! Waarom zou je je schamen voor iets wat gewoon een seksuele voorkeur is en waar je niemand schade mee berokkent? Je zou je toch ook niet schamen als je lesbisch was? Iedereen het hare.

En daarom zit je nu dus naar advertenties te kijken... Maar dan schrik je toch een beetje. Bij veel advertenties lees je korte teksten met een dwingende toon. Je moet meteen van alles. Of het gaat alleen maar over platte seks, alsof zo'n man over niks anders kan praten. Vaak staan er ook nog foto's bij van blote piemels (waarom doen mannen dat toch steeds?).

En dan vraag je je weer af waar je aan begint. Je zoekt iemand die gewoon aardig is en die jou en jouw wensen serieus neemt. Maar die ook groot en sterk is en doortastend. Iemand die ervaring heeft met seks maar geen vies geil mannetje die alleen maar met zijn eigen lust bezig is. Iemand waar je je veilig bij voelt, die je accepteert zoals je bent. Zodat je durft te vertellen waar je allemaal van droomt zonder dat meteen je grenzen overschreden worden. je wil je zo veilig voelen dat je je (letterlijk) durft bloot te geven.

Misschien ben ik dan degene die je zoekt? Ik ben Maikel. Ik ben een ervaren man, vijftiger, en zit in een open relatie. Ik weet wat ik wil op seksgebied en kan jou daarin heel goed begeleiden. Anderen begeleiden is mijn dagelijks werk. Ik ben rustig en kan goed luisteren. Ik ben niet iemand die over alles meteen zijn mening aan je opdringt. Maar als ik wat zeg ben ik wel duidelijk en eerlijk. Ik ben lief, attent en geduldig, maar op gebied van seksualiteit neem ik graag de leiding en kan ik streng zijn. Ik kan goed omgaan met jonge meiden en heb daar veel ervaring in. Ik dwing nooit, maar ben wel duidelijk en direct.

Ik ben op zoek naar jou. Jij bent minimaal 18 en niet veel ouder dan 25 jaar en je hebt het verlangen naar seks met een oudere man waarover je wil praten en dat je zou willen realiseren. Je uiterlijk, kleur of afkomst vind ik minder belangrijk. Je hoeft zeker geen ervaring te hebben.

Want misschien heb je nog geen of nauwelijks ervaring met jongens? Vermijd je liever die jongens van je eigen leeftijd, die niet lijken te weten wat ze met een meisje aanmoeten? En die veel te veel bezig zijn met zichzelf? Of ben je een beetje bang dat het 'de eerste keer' te ruw zal gaan en niet fijn zal zijn? Of dat zo'n jongen over jouw grenzen gaat?

Ik vind het juist heel erg leuk als je nog niet zoveel ervaring hebt. Ik laat je langzaam, in je eigen tempo kennismaken met fijne seks. Ik geniet er van om jou je eigen lichaam en seksualiteit te laten ontdekken en ik laat je graag zien hoe je een man laat genieten.

Of heb je juist al wel wat ervaring, maar is er toch steeds iets wat je mist? Zijn die jongens te lief of te zachtaardig? Of te onervaren? Denk je dat er meer moet zijn dan pijpen en neuken en dan weer klaar? Ik laat je met plezier zien hoe opwindend en intiem echte goede seks kan zijn!

Het kan zijn dat je vervelende ervaringen hebt met seks in je verleden. Of misschien word je heel strikt of gelovig (christelijk of islamitisch) opgevoed en mag je helemaal niet over deze dingen fantaseren. Dan kunnen je gevoelens heel verwarrend zijn. Het kan zijn dat je je 'vies' voelt of schaamt. Weet dan dat ik daarmee om kan gaan.

Je bent nooit verplicht om dingen met mij te bespreken als je dat niet wil. Maar je kan wel altijd alles bij mij kwijt. Al je gevoelens en fantasieën kan je met mij bespreken, zelfs de meest 'erge' of 'vieze'. Ik heb veel ervaring met seksualiteit en kan er goed over praten. Ik respecteer altijd jouw tempo en grenzen, ook als je wel seks wil maar toch maagd wil blijven.

Misschien vind je jezelf niet mooi of schaam je je voor je lijf? Zoveel meiden hebben dat. Weet dan dat mannen heel anders naar meisjes en vrouwen kijken. Ik vertel je daar graag meer over en laat je voelen dat je gewild bent en sexy.

Best eng? Dat snap ik. Maar ik garandeer je dat ik de tijd voor je neem en dat er niets gebeurt dat jij niet wil. We gaan rustig en in verbinding met elkaar onderzoeken wat wel en niet werkt. En jij bepaalt het tempo. Ik vind je niet raar en ik veroordeel je niet, welke wensen je ook hebt op seksueel gebied. Integendeel, ik ben juist benieuwd naar je!

Ik heb geen financiële bedoelingen en ik ben niet op zoek naar contact met mannen.

Ik word helaas vaak geconfronteerd met fakers, dus weet dat ik altijd een fakecheck zal doen.

Als je serieus reageert, reageer ik altijd terug, meestal binnen een paar uur. KIJK OOK IN JE SPAMBOX als je niets hoort.

Meester
Geplaatst door
 Meester4u
Geplaatst op
 11-7-2021 / 15:04
Bekeken
 601
Reacties
 5
Categorie
  Man zoekt Vrouw