- die speciale meerwaarde die je alleen in een bdsm-relatie vindt ...
Ben je onderdanig of heb je een onderdanige inslag? Wil je graag geven, en krijgen? Vind je het een onweerstaanbaar idee om schaamteloos jouw D/s-verlangens uit te kunnen leven? Lijkt het je het fijn, lekker, spannend, opwindend en bevredigend om seksueel ongeremd te kunnen zijn?

Ik ben de helft van een ouder v/m-stel, hedonistisch ingesteld, jong van geest, en gezamenlijk willen we gaan voor een D/s-verhouding met een 'vaste' genotsvriendin voor een duurzame lustrelatie.

We zijn voor veel in behalve de bekende extremen. Kan dus best lekker 'kinky' zijn, weinig taboes, open-minded, fijn onbevangen, zolang het maar die bevrediging geeft die we gezamenlijk zo nodig hebben - die meerwaarde die je alleen in een D/s-relatie vindt.

Heb je een verlangen het beest los te laten - de innerlijke slet alle ruimte te geven - de 'babygirl' voor jouw 'Mommy' en 'Daddy' te zijn of het subje voor jouw Dominanten of de lustslavin die haar 'eigenaars' dient?

Vrijuit gaan voor de lust, de opwinding, de overgave, de seksuele emotie, het verslavende genot, de gelukzaligheid, de beleving. In elkaar opgaan, zonder belemmeringen open en bloot met overtuiging en volle bereidheid onze intieme verlangens voor en met elkaar bevredigen?

Dan is deze oproep voor jou.

Een vertrouwd plekje hebben, een veilige haven, jouw happy place, waar je helemaal je 'verborgen' speciaal-seksuele zelf kan zijn, waar je regelmatig kan opladen door te ontladen.

Jouw/Ons eigen wereldje, waarin je alle verantwoording kan loslaten en alleen jezelf alle geluk van de wereld hoeft te gunnen door je over te geven aan de erotiek, de speciale persoonlijke aandacht, het genot, de intimiteit, de beleving, de lust, de liefde, de seksualiteit, de geil, de pornosex, de D/s-beleving, de fysieke en bovenal mentale orgasmes ...

Van elkaar krijgen door elkaar te geven wat we zo nodig hebben in een super-intieme D/s-relatie waarin we elkaar ongeremd en zonder schaamte speciaal gelukkig maken door wat we elkaar gunnen, geven en laten beleven, elke keer weer ... meer en meer ...

Onze deur staat voor je open ...

Liefs, Lekkers, Lust, Veel Genot, Geils en Speciaals,

NC
Geplaatst door
 NippleCouple
Geplaatst op
 13-1-2022 / 09:28
Bekeken
 33
Reacties
 0
Categorie
  Man zoekt Vrouw