ben jij op zoek naar betrouwbare Meester?
sm meester gezocht?
Ik zie de vraag steeds vaker langskomen. Maar het is niet zo’n simpele vraag als het lijkt. Het gebied van onderdanigheid, dominantie, sm, bdsm, etc is erg breed.
als je interesse hebt om deze kant van jezelf verder te onderzoeken, of te ervaren, dan ben je hier aan het goede adres. Met jarenlange ervaring als begeleider van (beginnend onderzoekende en ervaren onderdanige) vrouwen, heb ik een hoop verschillende situaties zien langskomen.

wat zoek je in een meester / wat zoek je in een dom?
ben je het liefst opstandig en op zoek naar iemand die je de les leest? Of eerder naar iemand die zorgt dat je dan geen kant meer op kunt?

wil je de grenzen van pijn opzoeken? Wil je de controle weggeven, gedwongen worden je orgasme uit te stellen, en als speeltje dienen?

de wensen en behoeftes die ik heb gezien zijn zeer divers.

weet je zelf al waar jouw behoeftes liggen? Of wil je die liever in gecontroleerde en opbouwende sessies uitvinden?

met al deze vragen en richtingen kan ik je verder helpen. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

sub zoekt meester
“Een onderdanige vrouw zoekt een dominante meester”. Het is steeds minder taboe. Wil je je onderdanige ontdekken? Of weet je al dat je die hebt en wil je die ervaren in een veilige omgeving, in het bijzijn van een ervaren SM meester? Je bent bij mij aan het goede adres. Je komt vast niet op deze pagina terecht omdat je opzoek was naar het nieuwe geurtje van victoria’s secret. Dus als je denkt: Ik zoek een meester, en ik wil de stap wagen, dan raad ik je aan contact op te nemen voor een afspraak.

slavin, onderdanige, sub?
se termen slavin, onderdanige en sub worden veel door elkaar gebruikt. Verschillende termen voor rollen waar menig een andere betekenis aan hangt. Heb je hier zelf al een mening over? weet je al wat voor type je bent? Zie je jezelf als onderdanige die een dominante man zoekt, als sub die een meester zoekt of als slavin op zoek naar een dom?

Ik kijk zelf niet zo zeer naar de termen, maar naar de behoeftes die je hebt, de emoties die jouw opwinden of prettig voor je zijn en de BDSM onderdelen die jou interesseren. uiteindelijk gaat het daarom: een ervaring waarin je jezelf kunt zijn en/of jezelf kunt ontdekken.

dom, dominant, meester?
Ik heb een flexibele insteek op het vlak van dominantie. De termen SM Meester, Dominant, of dom zijn generiek hetzelfde. Ik neem de leiding. fat staat vast.
net als bij een dans waar ik leid, daar volg jij. maar we bespreken wel vooraf de regels en binnen welke grenzen we blijven. zeker voor een eerste keer zal de intentie zijn om te begrijpen wat jou drijft.

Ik geniet zelf van een hoop aspecten van bdsm en onderdanigheid. het meest geniet ik ervan om jou te geven wat je zoekt (binnen redelijkheid). Om jou te laten ervaren waar je grenzen echt liggen. Door uit te vinden waar jouw behoeftes liggen kan ik mijn focus goed leggen en jou de meeste waarde geven.

verkrachtingsfantasie
misschien heb je net als veel vrouwen de fantasie om een keer verkracht te worden. Een ervaren sm meester is bij uitstek een geschikte persoon om op een veilige en verantwoorde manier een verkrachting te simuleren. hij weet hoe fysiek geweld toe te passen, touwen te gebruiken en emoties te lezen tijdens de uitvoering zo’n fantasie.

sex slavin?
Als beginnende of ervaren sex slavin heb je een goede sm meester nodig die bekend is met Tantra training van een sex slavin. Die weet hoe hij je correct de houding moet laten uitvoeren. Die snapt dat je discipline nodig hebt om goed te kunnen dienen.

wat nu?
als je hier helemaal bent aangekomen, dan denk ik dat je het antwoord al weet. Maak je gelijk een afspraak.....

master nick of nick4sm
Geplaatst door
 Nick4jou
Geplaatst op
 29-12-2023 / 12:21
Bekeken
 68
Reacties
 2
Categorie
  Man zoekt Vrouw