Zorgeloos je eerste stappen zetten?
Wil je geheel zorgeloos je eerste stappen in de mooie wereld van BDSM zetten? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik ben namelijk een ervaren Dom, die al behoorlijk wat ervaring heeft in het begeleiden van mensen zonder ervaring, ben zachtaardig, maar ook strikt en hard wanneer nodig of gewenst.

Natuurlijk besef ik maar al te goed dat het voor jou spannend is en misschien zelfs wel stressvol. Daarom zal ik er ook alles aan doen om je op je gemak te stellen. Daarom wil ik je eerst kort online leren kennen, kijken of er een klik is. Zonder klik is het namelijk onmogelijk om een band op te bouwen en onszelf open te stellen naar elkaar. Dan komt het moment dat we elkaar gaan ontmoeten. Dit doen we door onder het genot van een drankje te kletsen, belangrijke informatie te bespreken en vooral je op je gemak laten voelen.

En dan is het tijd voor de stap waar je al zo lang naar uitkijkt, maar tegelijk ook zo spannend vind. Daarom begin ik met je op een rustige manier stapje voor stapje een beetje kennis te laten maken met deze mooie wereld, rekening houdend met jou wensen en je grenzen respecterend. Mocht je er aan toe zijn, dan kunnen we stapje voor stapje steeds iets verder gaan, je grenzen ontdekken en zelfs een beetje oprekken, met steeds wat meer regeltjes, training enz.

Omdat ik het dus belangrijk vind dat we een goede band opbouwen om onszelf aan elkaar te kunnen overgeven heeft het wel mijn voorkeur om regelmatig met elkaar af te spreken.
Mijn enige eisen zijn dat je een jongedame 18+ bent en eerlijk, discreet en openminded bent. Dit mag je ook van mij verwachten.

Klinkt dit alles als muziek in je oren? ;)
Wacht dan niet langer en stuur me snel een berichtje. Dit mag je ook doen door me toe te voegen op snapchat m2snl
Geplaatst door
 D2s
Geplaatst op
 03-2-2024 / 19:57
Bekeken
 46
Reacties
 2
Categorie
  Man zoekt Vrouw