ZO en nu is het goed geweest !
We weten allemaal dat de helft van deze site fake is en dat Mince er niets aan doet. Deze website wordt niet gemodereerd, maar tegelijk is er ook geen optie je account te wissen, dus de fakers en oplichters kunnen hun sporen ook niet uitwissen.

In verband met een geval van oplichting hier op de website heb ik aangifte gedaan bij de politie en heb hen ook nog een aantal andere verdachte profielen getoond. Het heeft hen ertoe aangezet deze website nog even wat meer in detail te bekijken.

Ik wil daarom iedereen waarschuwen, die

- hier rondloopt om de boel te faken, afspraakjes te maken met mensen om dan niet op te komen dagen (en hierbij dus schade veroorzaakt aan de andere partij)
- zich voordoet als iemand anders (bijv. de vader die BDSM-sessie voor zijn maagdelijke 18-jarige dochter zoekt)
- fake foto's gebruikt (gestolen foto's, of foto's waarmee men zich een andere identiteit probeert te verschaffen)
- geld van andere mensen aftroggelt of probeert af te troggelen (en daarbij de afgesproken tegenprestatie niet levert, of dit geld niet bij de Belastingdienst aangeeft)

-> Al deze gevallen worden in de komende tijd door de politie bekeken. Niet alles is ook echt strafbaar, en ook niet alle gevallen zullen vervolgd worden, maar een bezoekje van de politie op thuis- of werkadres om een verklaring af te leggen zal bij een aantal mensen voor voldoende afschrikking zorgen om dit niet meer te doen.

-> Ik roep iedereen dus op mij hun eigen ervaringen met fakers toe te sturen, via bericht hier op de site of via mail (e-mailadres verkrijgbaar op aanvraag via privebericht). Vermeld steeds de gebruikersnaam van het fake account hier op de site! Ook als dit account niet (meer) zichtbaar is, het bestaat nog steeds omdat het niet gewist kan worden.

Vooral handig zijn telefoonnummers en e-mailadressen, dus wie telefonisch contact heeft gehad met een faker, or contact buiten dit platform om, via e-mail, kan gemakkelijker teruggevonden worden, omdat grote telecombedrijven makkelijker meewerken dan Mince. Al deze gevallen zullen uiteraard eerst onderzocht worden, dus het heeft geen zin valse verklaringen af te leggen.

Bedankt voor de medewerking!

Aanvullingen:
- Er wordt geen feedback gegeven over de verschillende meldingen! Deze worden behandeld en in een aantal gevallen wordt actie ondernomen, maar in de gevallen waar ik zelf geen schade heb geleden, word ik ook niet verder geinformeerd. Dus onnodig te vragen.
- Zo veel mogelijk bewijsmateriaal bewaren! Screenshots van bedreigingen, e-mail, KIK, Whatsapp conversaties,... zijn handig als bewijsmateriaal.
- Mensen vragen in welk land de aangifte ingediend werd. Dit is Nederland, maar er zijn ook klachten over Belgische gebruikers, dit is helemaal geen probleem aangezien de diensten samenwerken. Dus kom je zelf uit Belgie of heb je last van een Belgische faker, zeker ook doorgeven!

Update:
Veel views en veel reacties ontvangen, zowel per privebericht als per e-mail. Op dit moment tegen 8 accounts actie ondernomen, waaronder afpersing en identiteitsfraude.
Geplaatst door
 Fake_bdsmvrienden
Geplaatst op
 05-8-2022 / 17:32
Bekeken
 283
Reacties
 14
Categorie
  Man zoekt Vrouw