Wordt jij mijn strenge Mama?
Hallo,

Leuk dat je mijn ad leest!

Ik ben een abdl van 36 jaar, HBO geschoold en een net uiterlijk. Ik ben op zoek naar een Mama / Mrs of S(s)tel die mij kan en wil gebruiken als subje. Ik ben luierfetishist en speel dan ook graag de rol van klein ventje. Het hoeft niet eens een rollenspel te zijn, gewoon een luier dragen en gebruiken in het bijzijn van is voor mij ook al voldoende. Al is er dan wel de wens om verschoond te worden ;-)

Verder heeft ponyplay ook mijn interesse, ik ben de pony :) Ik heb hier helaas nog geen ervaring mee, maar wil deze graag opdoen. Wat mij hierin het mest aantrekt is opgetuigd worden als een echte pony. Of ik een werk- of dressuurpony ben weet ik niet.

Andere interesses zijn binnen een BDSM spel zijn; anaal spel, bondage, medical (geen naalden), vernedering, klemmen, spanking, takel, kaarsvet, uro en bicurious.

Niets moet, en alles in goed overleg waarbij vertrouwen, respect en hygiëne voorop staan.

Eerlijkheidshalve gebied het mij te zeggen dat ik getrouwd ben, mijn vrouw weet van mijn gevoelens af, maar kan en wil hier niets mee. Iets dat ik respecteer. Maar... het bloed kruipt waar het niet gaan kan, vandaar dat ik de stoute schoenen heb aangetrokken en deze advertentie heb geplaatst. Wie weet...

Ik heb geen commerciële bedoelingen en ga ervan uit dat U / J(j)ullie dat ook niet hebben.
Geplaatst door
 paultje
Geplaatst op
 22-8-2016 / 11:53
Bekeken
 597
Reacties
 1
Categorie
  Man zoekt Vrouw