Wordt jij mijn mededominant?
Beste dominante lotgenote,

Ben jij een vrouw en heb jij net als ik (man, 53 jaar uit het midden van het land) het besluit genomen om iets met je dominante gevoelens te gaan doen? We weten allebei dat dit een grote stap is die meteen ook heel wat verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Zeker als je hier ook echt iets mee wilt en gaat doen.
Maar ja, hoe doe je dat dan, kunnen we dit wel en kunnen we dit dan ook nog eens op de goede manier doen? Hier zal jij ook wel je gedachten over hebben.
Volgens mij komt er bij het zijn van een dominant veel meer bij kennen als dat we nu denken en kunnen inschatten. Niet alleen op het fysieke gebied naar de slavin toe, maar ook op het psychische gebied naar zowel die van de slavin en onszelf toe. We nemen dus een hele verantwoordelijkheid op ons.

Denk jij hier ook zo over? Misschien is dat dan een idee om hierbij samen te gaan werken. Het vinden van een slavin moet te doen zijn, er zijn genoeg vrouwen die onderdanig (denken te) zijn en die de slavin willen zijn van een dominant. Maar dan begint voor ons de verantwoordelijkheid om dit ook goed te doen. We zullen vast en zeker echt niet zomaar een (ervaren) slavin aankunnen. De gedachten daaraan zijn volgens mij heel wat anders dan hoe dit werkelijk gaat.

Zullen wij samen onderzoeken hoe we dit aan gaan aanpakken? Ik zou dat een goed idee vinden. Vindt jij dat ook, laten we dan eens met elkaar in contact komen. Ik ben bereikbaar via mededominantaddoutlook.com
Geplaatst door
 Mededominant
Geplaatst op
 01-3-2020 / 17:29
Bekeken
 544
Reacties
 5
Categorie
  Man zoekt Vrouw