Wil jij een goedkope ordinaire slet worden?
Ok ik heb je aandacht en het enige wat je nu nog hoeft te doen is op reageren klikken.

Laat ik beginnen om je te vertellen dat je zeker niet de enige bent. Hoe vaak heb jij erover gefantaseerd om als de goedkope, geile snol behandelt te worden die je bent? De spanning te voelen die al begint als je mijn bericht ontvangt hoe je gekleed en opgemaakt dient te zijn. De geile sidderende spanning als ik je bekijk, betast en je opgeil met hoerige taal.
Dat is pas het begin. Je diepe, heimelijke verlangen om een ordinair, sletje bent dat nergens anders voor deugt en gemaakt is om gebruikt te worden zal langzaam maar zeker uitkomen.

Dit alles met de grootste discretie, veel respect alsook liefde voor jou, je geest, je lichaam. Dit avontuur gaan we samen aan. Het enige wat jij hoeft te doen is vertrouwen en je overgeven. Je zult veilig zijn.

Indien je hier al langer over fantaseert of naar verlangt verwacht ik dat jij mij nu een mail stuurt van meer dan 3 regels waarin je verteld wie je bent, hoe je eruit ziet en wat je relatiestatus is. Serieuze reacties krijgen altijd antwoord terug en een vrijblijvende kennismaking op een openbare plek kan dan snel volgen.

Tot snel
Geplaatst door
 MeesterManga
Geplaatst op
 26-10-2019 / 14:41
Bekeken
 679
Reacties
 11
Categorie
  Man zoekt Vrouw