Welke vrouw durft deze kinky uitdaging aan?
Ik pretendeer niet de ideale Meester voor je te zijn maar zoek je een ervaren Mr die zijn sub goed aanvoelt, respect heeft voor haar grenzen?
Een intelligent persoon met humor en veel fantasie; die ook teder en liefdevol kan zijn en ook geïnteresseerd is in de vrouw achter de onderdanige?
Ik ben 58 en wonende in Oost-Vlaanderen. Ik heb bijna 20 jaar ervaring als Mr; alsook 12 jaar als Daddy. Ik ben niet uit op eenmalige contacten wel op langdurig 1-1. Ik kick op inzet; de wil om de Mr te dienen, behagen, gehoorzamen. Ik geniet van de overgave/inzet van de sub/meisje; dat ze Mij in onderling vertrouwen vrijwillig haar lichaam/geest durft te schenken. Alles gebeurt in onderlinge samenspraak; moet samen genieten zijn; elk in zijn eigen rol.
BDSM is trouwens vooral een grote mindgame; is het scheppen van een kader waarin de sub zich wil/kan geven inderdaad op basis van vertrouwen.
Ik noem mezelf een allroundMr, mijn sessies zijn mix van:
-non-verbale vernedering: denk dan aan dragen collar pols/enkel boeien, dresscode, aanleren van bepaalde houdingen
-lust: denk dan niet alleen aan pure seks; maar ook aan bewerken met speeltjes, orgasmecontrole
-lichte pijn: wat spanken, bezwepen, klemmen, kaarsvet,...
-bondage: van borstbondage tot weerloos vastbinden
-mindplay: het geven van richtlijn/regels die straf tot gevolge kunnen hebben, bv blinddoek aandoen zodat de andere zintuigen op scherp komen te staan en dan wat kettingen laten ratelen, een zweep die voorbij zoemt,...
Geplaatst door
 VlaamseMr
Geplaatst op
 07-8-2020 / 15:41
Bekeken
 123
Reacties
 0
Categorie
  Man zoekt Vrouw