Voor de D/s-girl
... gewillig, lief, ongeremd, toeschietelijk, zachtaardig, welwillend - - Ben je onderdanig of heb je een onderdanige inslag? Wil je graag geven, maar ook krijgen? Vind je het een spannend idee om heerlijk ongeremd je seksuele verlangens uit te kunnen leven? Vind, of lijkt het, je het fijn, lekker, opwindend en bevredigend om seksueel te plezieren?

Ik ben een dominant ingestelde man, getrouwd met een eveneens dominant ingestelde vrouw en gezamenlijk hebben we serieuze interesse in een 'vaste' lustvriendin voor een duurzame genotsrelatie met een subje - een 'handmaiden' - een fijn lustslavinnetje dat het heerlijk vindt om seksueel van dienst te zijn en zich graag gewillig overgeeft aan het genot, de lust, de beleving en de geil-seksuele bevrediging (geen extremen).

Ben je niet per se onderdanig maar wil jij je wel seksueel zo opstellen? Vind je het een opwindend idee om heerlijk geil 'gebruikt' te worden en om lekker geil te kunnen gebruiken, je seksueel ongeremd te kunnen uitleven? Wil jij je graag onbelemmerd overgeven aan de lust, het genot, de D/s-beleving en de bevrediging?

Ben je een liefdevol 'genotssletje' of wil je dat graag zijn? Ben je welwillend, zachtaardig, toeschietelijk, lief, gewillig, ongeremd? Wil jij je zonder schaamte en met overgave heerlijk kunnen uitleven en volop voor de seksuele beleving en bevrediging gaan, alle remmen los?

Ben jij een meisje/vrouw met die wensen, gevoelens en verlangens? Dan is deze oproep voor jou en moet je zeker contact met ons opnemen, gaan we het vast goed met elkaar vinden zodat we ons geil-erotische D/s-privéwereldje kunnen hebben waarin we ons regelmatig met volle overgave en heerlijk ongeremd seksueel kunnen uitleven om elkaar extra-speciaal gelukkig te maken, elke keer weer.

Liefs, Lekkers en Geils, NC
Geplaatst door
 NippleCouple
Geplaatst op
 30-6-2021 / 07:15
Bekeken
 52
Reacties
 1
Categorie
  Man zoekt Vrouw