Verlang jij naar en meester , die jou gaat leren om nog meer onderdanig te zijn!
jouw meester is op zoek naar jou, jij bent opzoek naar een sm trainer.

s.m. kan uit gelegd worden op diverse manieren, ik ga al van uit dat je het internet al hebt uit gezocht wat sm betekend en wat het voor jou kan doen!

wat s.m. voor kan doen , heb je en Meester nodig die jou gaat trainen!
hoe , daar kom ik zo op terug!

vraag?
wat is jou grootste fantasie als je aan S.M. denkt?
- wat voor gevoel heb je daarbij?
- waar in jou lichaam voel je dit?
- als je nu dat gevoel groter maakt bv draai maar met de klok mee?
- als je tegelijk jou fantasie als film laat draaien, wordt dat beeld groter?
- voel dit fijner! Wanneer je deze gedachten , gevoelens , nu in het
- echt wilt voelen , doen, mee maken , proeven , ruiken, zien , doen,
- dan wordt jou fantasie niet alleen werkelijk , je gaat nog veel meer fantaseren.

Jou verlangen om jou fantasie werkelijk te laten worden zal steeds de overhand nemen om dit werkelijk te doen! En daar heb je mij voor nodig!

ik als meester kijk s.m. anders dan de onderdanige vrouw die ooit slavin genoemd zal worden en later sub! 3 woorden staan centraal wanneer ik met een onderdanige vrouw samen werkt.
- 1.vertrouwen
- 2.veilig
- 3.verantwoordelijk

hier door kan ik jou op een veilige manier trainen , zodat je geen fysieke letsel oploopt , je bent veilig bij mij! Zo kan jou vertrouwen groeien in mij omdat je weet dat ik voor verantwoordelijk bent.

jouw taak is om te leren voelen wat jou diepste verlangen is en deze verlangen vertalen in echte gevoelens . Elke fantasie kan werkelijk gemaakt worden als het onder de 3 V , uitgevoerd kan worden.

jouw verlangen om genomen te worden , jou verlangen om je zelf over te geven aan de man , die jij totaal niet kent , geen liefde , maar passie , vuur , zweet ..... is dit wat jij echt verlangt om echt genomen te worden door de Alpha man!!! Die jou seksuele fantasie werkelijk gaat laten worden en nog veel meer.........! Daar heb je de Meester voor nodig!~

wie ben ik, ik ben Meester Nick, tussen de 45 jaar! ervaren trainer in het begeleiden van vrouwen , al ruim 15 jaar hou ik mij bezig om jou als vrouw veder te helpen op weg naar jou verlangen werkelijk te laten uit komen......

de meester wacht op jou!
Geplaatst door
 sexslavingezocht
Geplaatst op
 16-11-2020 / 19:56
Bekeken
 39
Reacties
 3
Categorie
  Man zoekt Vrouw