Trance SM / Erotic Hypnosis / voor Rollenplay
BDSM & Hypnose
Waar zou je hypnose binnen BDSM voor kunnen gebruiken?

Een van de mogelijkheden is het conditioneren van je partner. Denk bijvoorbeeld aan klaarkomen op commando. Of het laten aannemen van bepaalde houdingen op commando. Het aannemen van de houding wordt dan, door het toepassen van hypnose, een onbewust proces. Conditioneren is natuurlijk ook heel goed mogelijk zonder hypnose, maar in hypnose gaat het wel een heel stuk makkelijker en sneller. Voor het gebruiken van het commando, in hypnosejargon meestal de “trigger” genoemd, hoeft je partner overigens niet in hypnose te zijn. Het conditioneren gebeurt in hypnose, maar het commando werkt ook nadat je partner weer uit hypnose is. We noemen dit ook wel een post-hypnotische suggestie.
Een andere mogelijkheid is het spelen met zintuigen. Bijvoorbeeld het versterken of verzwakken van prikkels. Je kunt bijvoorbeeld iemand in hypnose de suggestie geven dat een zweep elke keer meer pijn gaat doen. Maar ook iemand hypnotisch gaggen (je kunt niet meer praten) of bonderen (je kunt je niet meer bewegen) behoort tot de mogelijkheden. De van stage shows bekende truc met de voodoo pop kan ook in BDSM-context prima worden gebruikt: alles wat de pop voelt, voelt de gehypnotiseerde ook, elke beweging die de hypnotiseur met de pop maakt, zal de gehypnotiseerde nadoen. Daar kun je je vast wel wat leuks bij voorstellen!

Ten derde kun je met hypnose rollenspellen veel levendiger maken. In plaats van een schoolmeisje te spelen, zou je je in hypnose ook helemaal echt dat schoolmeisje kunnen voelen. Overigens, hypnose hoeft geenszins tot de sub beperkt te blijven.

Wil jij kennis maken met hypno sm , stuur mij bericht met al jou vragen ,

Groet,

Meester4u
Geplaatst door
 Meester4u
Geplaatst op
 01-2-2024 / 12:46
Bekeken
 33
Reacties
 1
Categorie
  Man zoekt Vrouw