Taboeloze meesteres gezocht
Ik ben Ralf een vrijgezelle onderdaan van begin 40 . Daarom kan ik mij ook helemaal geven aan mijn nieuwe meesteres/eigenaresse. Ik heb een normaal postuur en uiterlijk en zie er wat jonger uit. Ben een lieve en nette onderdaan met gevoel voor humor en zeer betrouwbaar en discreet. Ondanks mijn fetisch vind ik hygiene heel belangrijk en ben dan ook intiem maar ook op borst en buik geschoren.

Ik zoek een vaste sadiste die mij extreem en persvers gaat gebruiken en vooral kickt op vernederen ,lust en persversiteiten voor privé gebruik en eigen plezier. Ik zoek een meesteres die daar wekelijks of meer tijd voor heeft en niet in uren denkt en soms een dag, dagdeel of meer aan tijd voor wil uitrekken en soms wat leuks wil doen. Volledige of vergaande onde controle over u slaaf is mogelijk en gaat zo ver als u wilt. al moet mijn werk,familie en sociale kontakten doorgang kunnen blijven vinden.

Ik ben bijna taboeloos voor u, maar de volgende dingen spreken u aan, spugen en rochelen in mond, voet , billen, borsten vagina aanbidden ,voorgekauwd voedsel in mond spugen, onbeperkt u toilet zijn, over slaaf heen urineren, beffen , rimmen, als vernedering een string dragen tijdens een sessie of een hele dag op het werk,kaarsen vet gehele lichaam , peuk doven en sigaretten branding, dompelen face in emmer en andere manier van breath c control, teasen, face slapping , cum control, mrs scheren, asbak,masseren, nagel teasing.
Krabben, bijten, bondage , eigen sperma slikken, zweep, trampeling.

Mijn taboes.Blijvend letsel, baltorture ( wellicht opbouwend ),dieren,wetsovertreding , peuken of ash doorslikken, ongesteldheid spelletjes, sporen gezicht, manlijke hoer op internet aanbieden, financiële controle, dingen die mijn werk en gezondheid in gevaar brengen film en video ( begin niet ) keyholding ( ivm sportschool ) bloed, extreme pijn. Sounding , braaksel,

regelmatig bloemen chocola, soms wat leuks doen, langdurig u slaaf zijn discretie, indien gewenst 24/7
Geplaatst door
 Peter2
Geplaatst op
 06-7-2019 / 13:18
Bekeken
 703
Reacties
 10
Categorie
  Man zoekt Vrouw