Switch opzoek als, sub, dom en switch
Ik ben 22 jaar, 195 cm 85 kg en een echte switch, als ik merk dat jij dominant bent en mentaal de greep over me krijgt, ben ik volledig onderdanig aan u. Maar als je sub/switch bent, zal ik de touwtjes stevig in handen gaan nemen.
Ik ben dus zowel opzoek als een sub, dom of switch.

als sub ben ik:
eerlijk, onderdanig nederige sub, maar die wel van uitdagen houd
cbt
spanking
bondage
maar nog redelijk onervaren en opzoek naar naar een meesteres die me hard aan pakt, geen medelijden heeft, me te slim af is en op me plek zet, en me helpt groeien in de bdsm wereld.

Als dom ben ik:
duidelijkheid, eerlijkheid, vriendelijk, zachtaardig, rustig, kalm en beleeft
maar als je me uitdaagt krijg je een sadist te voorschijn die streng, maar wel rechtvaardig, is en graag grenzen (voorzichtig) opzoekt
veel bondage
spanking
breathplay
en wil graag samen groeien, ik heb al wel wat ervaring maar ik moet nog veel leren, hier ben ik eerlijk in en ik hoop dat samen te doen, hoop ook eerlijk advies te krijgen als je denkt dat ik iets anders moet aan pakken (wel op toepasselijke manier en tijd)

En als switch ben ik opzoek naar een leuk speel maatje, iemand die van stoeien houd en soms dominant is en soms onderdanig, er makkelijk in kan switchen en dan van dezelfde dingen houd als ik heb beschreven bij sub/dom, en interesse heeft om veel fantasie├źn waar te maken
Geplaatst door
 switch22
Geplaatst op
 23-9-2022 / 20:34
Bekeken
 165
Reacties
 8
Categorie
  Man zoekt Vrouw