Switch (M) wil switch (F)
Leuk dat je even komt neuzen in mijn oproepje. Om meteen met de deur in huis te vallen: ik ben zoek naar een vrouwelijke switch om in eerste instantie onze wederzijdse knoopkunsten naar een hoger level te brengen. Hierbij is het belangrijk dat we eerst de bekende “klik” en vertrouwen hebben gevonden. Hierna stel ik voor te gaan experimenteren met bondage. In een eventueel later stadium kunnen we dat uitbreiden met onze wensen, interesses en sex.
Wie ik zoek..
Op zoek naar een leuke, kinky, verzorgde, open minded vrouw, die enige ervaring geeft met BDSM. Liefst in (Belgisch) Limburg of Brabant. Iemand die weet wat ze wil en dat dus bereid is samen te bereiken. Uiteraard vind ik hygiëne en discretie belangrijk. Leeftijd vind ik niet zo belangrijk; ik ben zelf 44, t zou mooi zijn als je een beetje in de buurt bent.
Ik ben NIET op zoek naar een relatie, die heb ik namelijk al geruime tijd. Mijn vrouw en ik hebben ruime ervaring in de magie van de swingers wereld en geloven dus niet in monogamie. We gunnen elkaar sporadisch een uitstapje naar buiten. Zij weet dus van deze oproep.
Ik heb enige ervaring in de BDSM wereld, en wil dit verder verkennen net zo als de overige dingen op mijn wensenlijstje. Wat staat daar dan op?
Kinky dingen waar ik van hou…
Bondage dus, in eerste instantie armen en benen, maar hopelijk snel meer. Bv opgeknoopt worden, bewegingsrestrictie, sensory play, device bondage. Breast bondage vind ik geil.
High heels, lange benen, sexy lingerie, bondage, lust, spanning en excitement
Ik heb een voorliefde voor lange vrouwen (ben zelf 2 meter)
Waar ik niet van hou…
Ego, extremen, rollenspel, age play, bloed en andere lichaamssappen, arrogantie, naalden
Wie ben ik
44 dus, verzorgd en een normaal figuur. Sportief, maar ook Bourgondiër. HBO geschoold en ruime interesse. Vader van 2 kids en heb een vanilla relatie.
Spreekt het je aan? Stuur me dan een PM en we kijken wel waar het eindigt….
Geplaatst door
 pinogrisio
Geplaatst op
 09-3-2021 / 12:03
Bekeken
 558
Reacties
 3
Categorie
  Man zoekt Vrouw