Super slank/dun/skinny subje gezocht
Beste subjes,

Mijn naam is Mr Mojo, 33 jaar oud en zoek dus een super slank subje van 18 tot 35 jaar. Dit is mijn persoonlijke voorkeur als het gaat om een ideaal subje.

Zelf heb ik ruime ervaring als meester (8 jaar, 2 lange meester sub relaties gehad) maar na een tussenpauze wil ik weer fris beginnen met iemand nieuw. Onze eigen wereld samen opbouwen.

Wat kan je van mijn verwachten? Een meester die weet wanneer hij kan nemen en moet geven. Soms is een knuffel beter op zijn plek dan een harde hand. Een meester die luistert en aanvoelt wat een subje nodig heeft en niet alleen aan zichtzelf denkt. Sterker nog, mijn subje komt altijd eerst, ook buiten een ontmoeting om. Ik neem mijn taken, veiiligheid en grenzen serieus. Geen 24/7 controle maar regelmatig contact moet mogelijk zijn.

Wat zoek ik? Een subje met dus een slank/skinny postuur. Ervaring is niet vereist. Mijn voorkeur gaat uit naar iemand met weinig tot geen ervaring omdat iemand opleiden juist mijn sterkere kant is. Openminded, als we kiezen om dit te doen verwacht ik toewijding, openheid en heldere communicatie. Als laatse... het moet gewoon gezellig zijn. Iemand die dit doet omdat ze echt wel groeien als submissive.

Mocht je interesse of vragen hebben stuur me dan een berichtje.

Niet geschoten is √°ltijd mis....

Gr Mr Mojo
Geplaatst door
 mr-mojo
Geplaatst op
 18-11-2020 / 15:14
Bekeken
 30
Reacties
 0
Categorie
  Man zoekt Vrouw