Sterk DOMINANTE-vrouw voor de beleving.
Je bent een onafhankelijke dominante vrouw, emotioneel sterk, ambitieus en daardoor soms (te) streng voor jezelf. Vrienden zijn schaars en hebben vaak andere verplichtingen, tegelijk heb je ook een andere voorstelling van de toekomst met minder stress en de ruimte om jezelf te ontplooien, Je voelt jezelf niet thuis in de traditionele rol van een vrouw en merkt bij jezelf regelmatig het onbedwingbare verlangen om de leiding te nemen, niet alleen op je werk maar in alle facetten van je leven voelt het fijn om de controle te hebben. Je hebt een natuurlijk overwicht en geniet wanneer anderen hieraan toegeven. Afhankelijk van je stemming kun je lief, vrolijk, gezellig en betrokken zijn, maar vaak ben je in gedachten met jezelf en je leven is niet compleet.

Je hebt een grote behoefte aan liefde en passie, maar alleen op de manier zoals jij het wil. Een sterke, evenwichtige man gelijkwaardig in communicatie en ontwikkeling, waar je regelmatig over kunt beschikken en die zich thuis voelt onder jouw leiding en waarbij je zelf wel alle vrijheid voelt. Vrijheid om altijd te beschikken over zijn gedachtengoed, waaronder zijn drijfveren, verlangens en angsten. Omdat een vrouw zijn zwakke plek is en jij mentaal superieur bent zul je ook fysiek zijn meerdere zijn en zal hij je moeten volgen in jouw alternatieve vorm van de liefde, waarbij jouw macht en zijn onmacht de boventoon voeren. Belangrijk is de communicatie over beleving/ verlangens en indien je de behoefte hebt kunnen diepgaande gesprekken helpen bij het elkaar beter leren kennen.

Belangrijk is een oprechte beleving tussen twee mensen, die elkaar aanvoelen, aanvullen en accepteren in elkaars 'anders zijn'. Deze atletisch gebouwde ondernemer, 189cm, kort blond, blauwe ogen, 54jaar, gedreven door dromen, ambitie en idealen. Met passie, gevoel, hoog sensitief is een beetje anders en meer (en meer) in ontwikkeling. Positief ingesteld, met introspectief vermogen, creatief in geest en realisatie, zoekt jou via deze weg omdat we bijzonder zijn. Ik vertrouw erop dat je me schrijft wanneer jij jezelf herkent in wat ik schrijf, zodat we samen de beleving kunnen ervaren.
Geplaatst door
 teamwork
Geplaatst op
 25-10-2018 / 22:12
Bekeken
 55
Reacties
 1
Categorie
  Man zoekt Vrouw