Spanking Party voor vrouwen , slavinnen, subs of stellen
spanking voor beginners!

laten we beginnen bij het begin!
sm wordt vaak verward met bdsm. Toch is sm maar een onderdeeltje van bdsm: zonder b (bondage) en d (discipline) dus. Iemand vastbinden en machtspelletjes spelen dus geen rol. de focus ligt volledig op sadomasochisme.

sadomasochisme?
sadomasochisme houdt in dat je plezier hebt aan het pijn doen van iemand (sadisme) of geniet je van het ondergaan en onderdrukken van pijn (masochisme). Dat klinkt gekker dan het is: in de hersenen liggen de gebieden waar pijn en genot worden beleefd heel dicht bij elkaar. Bovendien maak je allerlei lekkere stofjes aan als je pijn hebt. Hierdoor kom je al snel in natural high.

meer dan afranselen!
zomaar iemand afranselen met een zweep en dat SM noemen?
uhhmmm, nee. SM gaat vaak wel iets dieper dan dat. Daarom is het belangrijk dat je heel goed weet wat je doet om blijvend letsel te voorkomen. Zorg er ook voor dat je vooraf afspraken met elkaar maakt, de grenzen bepaalt en een stopwoord afspreekt. Appeltaart bijvoorbeeld.

meester nIck!
mijn naam is meester nick!, ik ben nette perverse psychopathische narcist die jou 100% genot wilt geven, volledig jou seksuele fantasieën vorm wilt geven en deze een voor een werkelijkheid wil laten uit komen.

Ik ben getraind in het sm spel, tantra, body de armouring, psychotherapie en ik ben gespecialiseerd in het trainen van nieuwe spankee.

bij spanking only party, werken we, 1 op 1 basis of met 2 of meerdere dom's of meesters of meesteressen.

SM Meester/Dom/Dominante MAN!
Wat hebben vrouwen toch met foute mannen, maar vooral, wie zijn deze foute mannen? Vrouwen weten dondersgoed dat dit geen man is voor een serieuze relatie en tóch, toch vinden we ze stiekem wel een beetje spannend.

We denken er wel mee te kunnen dealen, wat te flirten, wat dates er op na te kunnen houden met deze "bad guy", alleen…

Waar pas de dominante man in jou fantasie!

de sm meester is een combinatie van al deze fouten bad guys types
namelijk;

1.de keurig nette, maar tevens afstandelijke en gesloten man!
2.de man met bindingsangst? Deze man weet wat hij wilt van jou!
3.de narcist! Geniet van jou genot en pijn of geiligheid!
4.de psychopaat! deze man wil graag jou pijn doen!
5.de verslaafde man, verslaaft aan seks, vrouwen, porno!
6.de seksueel perverse man! Geniet van jou naakte body, jou geile seksuele fantasieën en jou onderdanig karakter en gevoelens.

bij spanking only party!
Top: spanker , dominante man of vrouw!
bottom: spankee, sub , de onderdanige vrouw!
switch: both spanker and spankee, dan ben je beiden!

sm-coach!
echter ben ik ook een sm-coach dat houd in dat ik volledig discreet werkt en mijn verantwoordelijk neemt in onze spanking spel en ten alle tijden, veilig , respectvol en vooral jou gezondheid op nummer 1 staat.

spanking only party voor jou alleen!
een tik op bips tijdens een vrijpartij, kortom spanking. Voor de een een enorme turn-on en ander laat het compleet koud.
hoewel het natuurlijk persoonlijk is, blijkt dat maar liefst 84% weleens spanking heeft uitgeprobeerd.

wil je spanking weleens uit proberen, maar weet je niet hoe?
Lees dan snel verder in deze advertentie, over spanking voor groentjes.

billenkoek
spanking zijn één of meer klappen op de bips. Het is ideaal voor als je wil experimenteren met bdsm, maar een latex pakkie en die martelwerktuigen je net even teveel zijn. In Fifty shades termen: spanking is vanille seks.

het fijne aan spanking is dat je huid al extreem gevoelig is als je opgewonden bent. Het kan dan ook een extreme turn-on zijn wanneer iemand de leiding over jou neemt en de grens van genot en pijn opzoekt, afhankelijk van hoe hard de tik is.

rustaaag
Schrikt het idee van een rake klap op je achterste je toch een beetje af? No worries, je kunt spanking gewoon voorzichtig opbouwen. Vind je het niks? Dan kun je er altijd nog mee ophouden.

spanking sessie!
begin in plaats van directe spanking bijvoorbeeld eerst met een kietelveer. Op die manier kun je de gevoeligheid van je huid testen zonder direct met een rode bips rond te lopen.

vervolgens kan ik meester nick, jou aanraken en uitbreiden met kusjes, kriebelende vingers of een lik met de tong.
vervolgens kunnen we heel voorzichtig overgaan tot spanking.

ik kan je met mijn je met mijn blotte handen doen, maar met een paddel van zachte stof kun je de tikken veel beter doseren, plus het voelt lekkerder voor jou die de tikken ontvangt.

ik start altijd heel rustig met de spanking sessie, want zo houden we samen het spel leuk en speels.

extra intens!
bij spanking draait het grotendeels om het bloed naar de oppervlakte van de huid te krijgen, waardoor het extra gevoelig wordt.

lussen het spanken door kun je dezelfde plek dus kietelen of strelen, dat maakt het extra intens.

bij mijn sessies is het ook belangrijk om te variëren, dus niet steeds spanking op dezelfde plek.

dat wordt na een tijdje wel vervelend. En ik blijf tussendoor vooral communiceren met jou die gespankt wordt!

het is wel zo lekker wanneer dit goed afgestemd wordt op jou behoeften. We spreken van te voren af, wanner jij zeg "stop" dan stop ik direct met de sessie!

het is voor mij en ook voor jou belangrijk dat we de spanking sessie zo discreet mogelijk houden. dit houd in dat je volledig anoniem deze sessie kan volgen en ondergaan. Discretie gevraagd en geboden.

dit houd in dat ik mijn verantwoordelijkheid neemt om jou zo veel mogelijk plezier en genot te geven en op en verantwoordelijke manier te werk gaat.

bij spanken geld de regel dat we er allebei 100% achter moeten staan!

dat jij als spankee, ten alle tijden de sessie stop kan zetten door het woord , stop uit te spreken! en omdat we dit samen hebben doorgesproken zal ik direct hier gehoor aan geven.

want jou veiligheid , gezondheid en vertrouwen staat voorop. Ten allentijden ben ik als meester de eindverantwoordelijk voor onze spel.

vanaf 18+ jaar!
spanking sessie is vanaf 18 jaar want het is heel gezond en verfrissend om zo nu en dan en pak slaag op jou billen te krijgen, je wilt als vrouw genomen worden, en op je plek gezet worden.

al vanaf 18 jaar ben je welkom tot , iedere volwassen vrouw is welkom, kleur , ras , maakt niks uit! We hebben we allemaal behoefte aan.

voor meer informatie of als je een gratis spanking sessie wilt ondergaan, ben je meer dan welkom.

Nick
Geplaatst door
 Nick4u
Geplaatst op
 19-5-2023 / 00:50
Bekeken
 81
Reacties
 2
Categorie
  Man zoekt Vrouw