Slaaf voor kuisheids opsluiting.
Hallo

Ik ben een slaaf van 50 jaren jong en wil graag na een gedegen training in kuisheid, door een Dominant semi permanent opgesloten in een kuisheid gordel. De training begint in mijn (te) goedkope gordel met stalen heupband eerst voor een paar uur en dat steeds verder uitbreiden. Na verloop van tijd wordt de gordel vervangen voor een op maat gemaakte Carrara kuisheidsgordel. Die gaat om en daarmee is het einde dat ik mijn pik en ballen ooit nog zelf weer in de handen heb.
Op dit moment heb ik ook een cellmate 2 thuis als tijdelijke oplossing liggen, de Meester(es) mag die bij mij omdoen en de bijbehorende app op de telefoon downloaden. De Meester(es) krijgt dan de elektronische sleutel van mijn gordel en kan dan op afstand schokken toedienen.

Wat verwacht ik van de Meester(es))?
Een gedegen kuisheid training waarbij wij elkaar regelmatig zien. Elke keer dat wij bij elkaar komen leg ik een bepaald bedrag in een spaarpotje welke de Meester(es) beheerd. Die mag een deel daarvan hebben voor het werk wat verzet wordt en de rest is voor de Carrara gordel. Zodra de Carrara gordel opgemeten en gemaakt is moet deze door de Meester(es) omgedaan worden en na een gewenning periode zijn de geslachtsdelen alleen nog beschikbaar voor de Meester(es). Aanraken, ontharen, wassen, controleren is niet meer voor de slaaf weggelegd, die mag met zijn handen zijn edele delen nooit meer aanraken, gebruiken of zien. Als de gordel afgedaan moet worden, dan gebeurd dit door de Meester(es), de slaaf is geboeid met de handen en geblinddoekt.

De edele delen voor de slaaf zijn dan verleden tijd, hij mag hem alleen gebruiken om naar het toilet te gaan. Een orgasme mag soms, hij mag er alleen geen plezier aan hebben, of met een melkmachine leeg melken tot alle zaad verdwenen is en de slaaf de uitputting nabij is.....

Eerlijkheid eerlijk, omdat ik zelf de sleutel nog in het beheer heb is het erg verleidelijk om steeds maar weer de gordel af en aan te kunnen doen. De langste tijd wat ik de gordel om kan hebben is maximaal 12-24 uur. Hier valt natuurlijk veel winst te behalen. En dat zal ook gewoon moeten! Ook is deze slaaf te porren voor veel meer, alsook bondage, vernedering, bosbondage, latex en rubber en maskers. Ik heb zelf een paar spullen waaronder latex masker en een mooi gasmasker.
De slaaf is ook als strafobject te gebruiken in bijvoorbeeld het bos, of als openbaar vernedering object. Slaaf dient dan wel onherkenbaar gemaakt te worden en geboeid zodat bewegen voor hem zo goed onmogelijk is.

Heeft U belangstelling in het trainen van een slaaf zodat die langdurig -dan wel permanent- in kuisheid opgesloten kan worden, dan verwacht ik een net berichtje van U van meer dan 1 regel. Een uitgebreid berichtje is ook een net en uitgebreid berichtje terug.
Geplaatst door
 LatexChastityslaaf71
Geplaatst op
 26-6-2022 / 08:28
Bekeken
 99
Reacties
 4
Categorie
  Man zoekt Vrouw