Slaaf gezocht voor dikke slavin...
BDSM-stel zoekt voor zaterdag 1 februari een slaaf die ons van 15.30 tot circa 17.30 uur (of van 20.00 tot circa 22.00 uur) discreet in een hotel in de omgeving van Amersfoort bezoekt.

De slaaf zal onder mijn toezicht én aan de hand van mijn aanwijzingen mijn dikke en erg onderdanige slavin (40er, blank, 1.68m, 120kg, grote tieten en grote kont, geheel geschoren, altijd geil en zo goed als onverzadigbaar) in verschillende standjes moeten likken en vingeren. Tussendoor zal hij de slavin ook (safe) moeten neuken en zij hem (safe) pijpen. Eventueel zal ik jullie ook aan elkaar vastbinden.

Ben jij een beslist onderdanige man tussen de 25 - 60 jaar, liefhebber van dikke vrouwen en verslaafd aan zeer langdurig beffen en vingeren, én heb je daarbij geen probleem met een sessie met een tweede slaaf, reageer dan met een uitgebreide mail en vertel uitvoerig over jezelf en waarom ik jou moet uitnodigen. Reacties met twee zinnen beschouw ik niet als serieus en krijgen daarom geen antwoord.

Behalve een paar geile uurtjes bieden wij discretie, hygiëne en het nakomen van afspraken. Vanzelfsprekend verwachten wij dat ook van jou.
Om de vernedering voor mijn slavin te vergroten, vraag ik een nader overeen te komen vergoeding. Bieden mag. Wel realistisch graag.
Geplaatst door
 bdsm-stel
Geplaatst op
 27-1-2020 / 12:39
Bekeken
 1170
Reacties
 8
Categorie
  Vrouw zoekt Man