Sadistische ervaren Daddy/Meester zoekt een doll
Ben jij een jonge, slanke, (tiny) leuke jonge meid. Altijd al gedroomd om door een ervaren doll maker aangepakt te worden? Geïnteresseerd in dollification? Ik ben een ervaren Meester, een DaddyDom, die je graag helpt je droom te verwezenlijken. Hou je van een Daddy die wat sadistische trekjes heeft, dan moet je me zeker contacteren. Al meer dan 20 jaar beoefen ik de edele kunst van pijn en folteren, lustobjecten creëren, dollification, cnc, gedienstigheid, humiliation, enz.

Ik gebruik geen pijn of dwing niet tot onderwerping, je doet dit vrijwillig of je doet het niet. Als ik je niet kan overtuigen om je vrijwillig te doen onderwerpen dan zit er iets fout en dan zal een D/s of DD/lg relatie nooit deftig lukken. Er moet een klik zijn tijdens de kennismaking.

Ik ben een 45 jarige man, lang en sportief, open voor een langdurige relatie met de juiste dame, ik ben enkel geïnteresseerd in slanke, jonge dames, tussen de 20 en 35j, die bereid zijn te leren van een ervaren Mentor, zich veilig willen voelen en geliefd. Die er naar uitkijken hun gewenste leven te leiden, als sub, kitten, princess of little of wat dan ook. Je zal zeker niets tekortkomen.

Ik kijk uit naar een reactie.
Geplaatst door
 PuppetMaster
Geplaatst op
 08-6-2021 / 22:47
Bekeken
 349
Reacties
 5
Categorie
  Man zoekt Vrouw