SM stel zoekt jou , leuke onderdanige vrouw voor haar of hem of beiden
M stel zoekt sub of sex slavin, nieuw of ervaren!

Wij zijn een stel dat op zoek is naar een vrouwelijke partner om een trio relatie mee aan te gaan. Onze relatie is gebaseerd op dominantie en onderdanigheid binnen de BDSM-wereld. We zoeken een vrouw die ook van SM houdt en openstaat voor het verkennen van deze dynamiek.

Naast onze interesse in BDSM, genieten we ook van andere activiteiten zoals massage, sauna, hotels, leuke reizen en de natuur. We vinden het heerlijk om samen nieuwe plekken te ontdekken en te ontspannen in een ontspannen en sensuele omgeving.

Als jij een vrouw bent die geïnteresseerd is in het verkennen van een trio relatie met een dominant mannelijk en onderdanig vrouwelijk stel, en als je ook houdt van SM, massage, sauna, hotels, leuke reizen en de natuur, dan horen we graag van je.

We willen graag in gesprek gaan om elkaar beter te leren kennen, elkaars wensen en grenzen te bespreken en te kijken of er een klik is. Jouw privacy en discretie zijn van het grootste belang en we zullen ervoor zorgen dat alles in vertrouwen wordt behandeld.

We kijken ernaar uit om van je te horen en samen een spannende en bevredigende relatie te verkennen.

Met vriendelijke groet,

Nick & Petra
Stel op zoek naar vrouwelijke partner
Geplaatst door
 Nick4u
Geplaatst op
 09-1-2024 / 23:27
Bekeken
 38
Reacties
 0
Categorie
  Man zoekt Vrouw