SM De-Armouring voor alle slavinnen , subs , meesteressen , miss ,
Wellicht heb je het woord de-armouring nog nooit gehoord. Of wel gehoord maar geen idee wat nu de-armouring precies inhoud.

Armour(ed) is het Engelse woord voor harnas/schild (gewapend/gepantserd). De-armouring betekend dus jezelf ontdoen van een harnas/schild of ontwapenen. Maar waarom zou je je lichaam willen de-armouren?

SM de-armouring sessie is bedoeld om de seksuele energie
- of levensenergie
- weer vrij te laten stromen.

Het gaat niet om korte termijn genot; het gaat om jezelf vrij maken en een genot ervaren wat lange tijd bij je blijft. Het gaat om de ervaring van de dagen en weken na de massage.
Het gaat om het bewustwordingsproces en het meer kunnen genieten van je eigen lichaam en het lichaam van je partner. Je leert weer of op een nieuwe manier genieten van je lichaam en je seksualiteit.

Een aspect van SM sessie is het heel worden van het lichaam.
Het lichaam wordt gezien als een kanaal.
Het gaat altijd over de verbinding van het bekken naar de kruin en de levensenergie die hierdoor vrij kan stromen.
Hoe meer ontspanning er in onze lichamen is, hoe meer ruimte er kan ontstaan, hoe meer licht en zachtheid we in ons systeem kunnen brengen. En des te makkelijker transformeren we, bewegen we mee en neemt ons orgastisch vermogen toe.
Hoe meer we verharden en verkrampen, hoe stugger onze fysieke structuur wordt, hoe meer de levensenergie stagneert en het orgastisch vermogen afneemt.
Het bekkenbodemgebied en onze seksualiteit is behoorlijk omstreden. Alle aandacht gaat of naar het bekkenbodemgebied en dan is het meteen seks, of het wordt overgeslagen en dan is het er niet.

Bij een volledige SM de-armouring sessie draait om het hele lichaam, de bekkenbodem hoort daarbij en is een essentieel gebied als het gaat om loslaten van oude patronen.

Externe de-armouring
Bij externe de-armouring worden opgehoopte spierspanningen en blokkades in het hele lichaam opgezocht. Deze worden geactiveerd door drukpuntmassage of zachtere vormen van aanraking en kunnen uiteindelijk losgelaten worden. Hierbij komen vaak dieperliggende oude emoties vrij. Door deze emoties er volledig te laten zijn, de emoties ruimte te geven, kunnen ze oplossen en transformeren. Op deze manier worden oude krampachtige verbindingen verbroken en kan de levensenergie vrijer stromen.

Interne de-armouring
De meeste mensen houden spanning vast in het bekkenbodemgebied, door emoties als stress, angst, woede, verdriet, schuld en pijn. Door het vasthouden van emotie worden de bekkenbodemspieren letterlijk samengeknepen. Op deze manier ontstaan er blokkades en gevoelloosheid en kan de levensenergie niet vrij stromen. Vooral de anus en de vagina zijn vaak behoorlijk gepantserd, of ge-armoured. Er zijn verschillende manieren om deze gebieden te de-armouren.
SM sessie is daar één van. Hierbij geld hetzelfde principe als bij de externe de-armouring.

Shiva en Shakti seksuele energie;
Het effect van de interne de-armouring is echter vele malen groter. Door het bekkenbodemgebied te verzachten en te ontspannen neemt de ontvankelijkheid, het genot en het orgastisch vermogen toe. Het hele lichaam kan orgastisch worden, de kleinste aanraking kan zorgen voor het grootst mogelijk effect. Door deze de-armouring, kunnen onze innerlijke Shakti en Shiva met elkaar in verbinding en in balans komen. Shakti als het vrouwelijke principe, de godin, heeft haar zetel in het bekken. Ze is verbonden met de aarde, met seksualiteit, magie en het op allerlei manieren voelen en verschijnen in het moment. Shiva als het mannelijke principe, de god, heeft zijn zetel op de kruin. Hij is verbonden met het universeel bewustzijn, spiritualiteit en een alles overkoepelende aanwezigheid.

Voordelen
Het grootste voordeel van een SM de-armouring sessie is natuurlijk dat je je opgeslagen blokkades kwijtraakt en je lichaam opent. En dat heeft tot gevolg dat je:

- je lichaam weer optimaal voelt (fysiek en energetisch)

- beter je behoeftes kan voelen en aangeven/uitspreken (self-esteem)

- je partner weer veel beter voelt (fysiek en energetisch)

- oude pijn en emoties op een dieper niveau kan helen

- je relaties om je heen verbeteren/versterken

Als je ook je bekkengebied laat de-armouren
(vagina, penis, anus, schaamstreek, perineum) dan kun je ook nog deze voordelen ervaren:

- je bekkengebied wordt veel gevoeliger

- als man kun je langer een ejaculatie uitstellen

- als vrouw verdwijnen pijnlijke plekken in de vagina

- je kan andere orgasmes gaan ervaren(mannen 3 st. / vrouwen 7 st.)

- je seksuele energie gaat vrij door je lichaam stromen

- je seksleven wordt intenser

Voor wie
Voor voor haar , voor Iedereen vrouw die boven de 18 jaar is kan een full-body de-armouring massage ondergaan.
Het is voor iedereen goed om te ondergaan. Je kunt voor jezelf bepalen of je enkel een out-side of een full-body (incl. in-side/ bekkengebied) de-armouring wil ondergaan. Als je na het lezen van deze blog denkt; “Dit herken ik", "Mijn nieuwsgierigheid is gewekt" of "Dit zou ik wel eens mee willen maken”, dan weet je dat dit iets voor jou zou kunnen zijn.

Noot: Mijn persoonlijke ervaring is dat je een optimaal resultaat behaald als je een full-body de-armouring massage ondergaat.

Deepthroat & Anus- vagina de-armouring is goed voor iedere onderdanige vrouw die meer uit haar sm training wilt halen, ik ben meester in full body de-armouring, massage trainer en sm meester, ik kan jouw begeleiden met 3 sessie , full body de armouring, voor miss of meesteressen met slavinnen of sub mogen tijden de sessie aanwezig zijn.

Bet je vrouw van 18+ tot een jaar of....?
Dan ben je welkom om en sessie samen met mij te doen!

Nieuwsgierig , stuur mij gerust en vrijblijvende bericht,

Meester Thomas
Geplaatst door
 MasterThomas
Geplaatst op
 31-10-2020 / 17:49
Bekeken
 68
Reacties
 1
Categorie
  Man zoekt Vrouw