Persverse Meesteres Gezocht Voor Vast
ik ben onderdaan Tim, een vrijgezel slaaf van midden veertig die zich helemaal kan geven aan zijn nieuwe eigenaresse. Ik heb een normaal postuur, uiterlijk en zie er wat jonger uit. Ik ben in het dagelijks leven een lieve en sociale man , waar u indien gewenst ook een goed gesprek mee kan voeren. Verder ben ik betrouwbaar, discreet en ondanks mijn fetisch zeer hygiƫnisch en op de juiste plekken geschoren.

Ik zoek een vaste Persverse sadiste die mij extreem gaat gebruiken en vooral kickt op vernederen ,lust en veel persversiteiten voor eigen plezier en gebruik in huiselijke kring. Dit minimaal wekelijks of meer en dan zeer langdurig en daar ook tijd voor heeft en het echt vooral kicken vind om daar elke keer een vast iemand voor te hebben. Voor pijn ben ik ook te gebruiken, maar niet de hoofdkick zijn. Alles om u tevreden te stellen.

De volgende vernederingen trekken u zeker aan, onbeperkt gebruiken als toilet,spitting in mond,kont en hele lichaam, vieze rochels in mond spugen, krabben,bijten, kaarsenvet,rimmen,beffen,sigaretten peuken doven,chauffeuren ,voorgekauwde dingen in mond spugen,faceslapping,eigen sperma slikken, over lichaam slaaf urineren, tong als wc papier, voeten aanbidden,verplicht nudisme of vrouwen onderbroek lopen. Bij opbouw zak het woord nee komt zal niet in mijn woordenboek voor komen op onderstaande taboes naar. Taboes, kinderen,dieren,wetsovertreding,baltorture, mannelijke hoer, eigen plas of poep nuttigen, blijvendletsel, foto of film ( later stadium onderkend bespreekbaar),openbaar, ( bos Wel ).

U wilt redelijke controle over u slaaf en dagelijks kontakt via whatsapp of kik. Zo af en toe leuke dingen doen of weekendje weg.Vergoeding 220 euro per maand om wekelijks te dienen in alles wat u wilt doen, hoe extreem ook. Avonden en weekenden beschikbaar.

Zolang de advertentie nog staat ben ik nog op zoek. Graag alleen reageren als u zich 100% in bovenstaande kan vinden en betrouwbaar bent.Kan snel afspreken. Kik account username turbothrasher.
Geplaatst door
 Tim
Geplaatst op
 20-1-2018 / 13:00
Bekeken
 1224
Reacties
 10
Categorie
  Man zoekt Vrouw