Personal shopper
Wij als D/s koppel 24/7 , middelbare leeftijd zijn ernstig op zoek naar een eerlijk sterk onderdanig iemand als personal shopper.

Je bent chauffeur en vergezeld ons naar fetish winkels, party, s, clubs.

Je staat in voor de aankoop en onderhoud van mijn fetish kleding, jarretels, nylons, laarzen en heels.Je bent voldoende bemiddeld om wekelijks/maandelijks opgeroepen te worden voor deze activiteiten.

Als ruil show ik prive alles maar al te graag de aangekochte goederen en teas en plaag ik je ermee, of een heerlijk ero massage met happy and, deelname aan ons prive spel fetish en soft bdsm gericht, foto en film etz.

Voor iemand die net als wij erg begaan is met dit alles is dit een uniek kans om samen iets moois op te bouwen.

Wij zoeken geen allesneukers maar iemand die heel erg begaan is met deze fetish of vorm van spel en ja wij hebben een eigen site hieromtrent, maar staat los van dit alles.Ontvangen kunnen we jou in een discrete omgeving.

Wij haten mensen met valse beloftes of fantasten.Wij zoeken slechts 1 iemand die aan onze wensen voldoet.

Wij hebben cam, tel en zijn altijd bereid eerst een real gesprek te laten plaats vinden.Fotoverzamelaars mogen ons rustig voorbij lopen je zal het moeten doen met deze beschrijving: zij bi , slank, lange benen, steeds sexy kort gekleed, jarretels, hoge hakken, sliploos, transparant etz.Hij niet biets voller maar niet overdreven.Beid intiem verzorgd en verlangen dit ook bij jou.

Voor degenen die denken dat dit uit winstbejag gedaan word hebben het dus mis , wij hebben een enorme drang zulk iemand te bezitten voor vast contact.
Geplaatst door
 Kyra
Geplaatst op
 20-9-2020 / 17:19
Bekeken
 176
Reacties
 1
Categorie
  Vrouw zoekt Man