Opgesloten worden?
4, 8 of 12 uur lang geboeid opgesloten worden en tussendoor gebruikt/misbruikt (en misschien gespankt en anaal genomen) worden door een mollige meesteres van eind 40 met flinke borsten en kont?

Dan kan ik dit in de laatste week van mei (v.a. zaterdagavond 21 mei t/m 26 mei) tegen een vergoeding voor je realiseren in de omgeving van Harderwijk op een mooie locatie met een grote, omheinde tuin en parkeergelegenheid op eigen terrein. Bij goed weer ook buiten mogelijk.

Ik zoek slaven vanaf 25 jaar. Uiterlijk en ervaring zijn ondergeschikt aan onderdanigheid en dienstbaarheid. Daarbij kan je in de genoemde week overdag of in de avond afspreken én je naar de omgeving van Harderwijk verplaatsen is ook geen probleem.

Mijn man is aanwezig, zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt, en doet alleen mee als je in bent voor (harde) tucht met een rietje, flogger en/of zweep.

Interesse? Stel je dan netjes voor en vertel wat over jezelf. Reacties van één zin worden niet serieus genomen en krijgen daarom geen bericht terug.

Zowel slaven als slavinnen zijn welkom.
Foto is van het internet en dient als voorbeeld.
Geplaatst door
 bdsm-stel
Geplaatst op
 15-5-2022 / 01:44
Bekeken
 156
Reacties
 2
Categorie
  Meesteresen