Openminded jongemeid gezocht.
Ken je het gevoel van onderdanige gevoelens hebben en hier niets mee durven doen ondanks dat je er zo naar verlangt? Zonde, want er gaat een wereld voor je open als je aan deze verlangens toe durft te geven.

En ja ik spreek uit eigen ervaring. Ondanks dat ik een Dom ben en alweer heel wat jaren ervaring heb, durfde ik hier in het begin ook niets mee te doen. Mede daarom vind ik het leuk om mensen te begeleiden met hun eerste stappen in de mooie wereld van BDSM te laten zetten.

Dit gebeurt uiteraard rustig en ongedwongen. Jij bepaalt het tempo. We beginnen met online kletsen en kennis met elkaar te maken. Zodra je er aan toe bent en je dit prettiger vindt kunnen we eventueel online je eerste stappen zetten. Als dit bevalt kunnen we af gaan spreken en kun je het in het echt gaan ervaren. Je grenzen zullen ten alle tijden gerespecteerd worden, dus als je iets niet wilt of durft dan gebeurt het ook niet.

Voor mij is het belangrijk dat je 18+, eerlijk en open minded bent. Ervaring is dus absoluut geen vereiste.

Dus ben je een vrouw, 18+ en zou je graag in een ongedwongen sfeer je eerste stappen in de mooie wereld van BDSM zetten? Stuur me dan een bericht. Mijn snapchat is yourmasternl
Geplaatst door
 yourmasternl
Geplaatst op
 08-10-2022 / 01:47
Bekeken
 41
Reacties
 4
Categorie
  Man zoekt Vrouw