Op zoek naar training tot seksslaaf.
Zoals de titel al aangeef ben ik op zoek naar een meester met al een slaaf of slavin die mij wil keuren, trainen en africhten tot een seks slaaf. Ik ben een 47 jarige man en heb geen ervaring met een meester. Mijn ervaring met een meesteres is ook alweer vele jaren geleden. Na lang wachten, fantaseren en erover na denken heb ik het gevoel er nu klaar voor te zijn. Bi ervaring heb ik ook nog niet, maar daar heb ik al bijna mijn hele leven fantasieën over. Ik ben meer een lust-slaaf dan een pijn slaaf. Maar vormen van pijn op mijn geslachtsdeel gericht vind ik wel opwindend. Denk hierbij aan b.v. (zachte) zweepjes, sounds, elektro etc.

Enkele trefwoorden.
* Naakt bekeken te worden.
* Handboeien, touwen of met kettingen vastgebonden te worden.
* Naakt moeten zijn en opdrachten naakt uit te moeten voeren.
* Seksuel gebruikt en misbruikt worden.
* Vernedering.
* Halsband (collar), polsbanden en enkelbanden dragen.
* Geïnspecteerd en gekeurd worden.
* Gedwongen orgasmes.
* Bondage.
* Allerlei verschillende speeltjes moeten ondergaan.
* Edging.
* Perverse handelingen/situaties.
* Genadeloos gemolken worden.
* Als lustobject behandeld worden.
* Opgeleid worden tot pijp-slaafje. (nog geen ervaring mee)
* Gedwongen handelingen.

Ik ben redelijk pervers ingesteld. Zo ben ik bijvoorbeeld er niet vies van om beide type vocht uit een geslachtdeel in mijn mond te krijgen en te moeten door slikken. Als de Corona tijd voorbij is mag de meester (als hij wil) mij ook meenemen naar clubs, andere uitnodigen om mij te gebruiken of mee te nemen naar een gloriehol. Zolang de meester zelf maar aanwezig is.

Wat ik zoek is een meester van 35-67 met een speelkamer met de nodige speeltjes. Als de meester al een slaaf of slavin heeft een mij als derde erbij wil is dit ook geen probleem.

Ben je er nog en heb je interesse gekregen, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Spijt zal je er zeker niet van krijgen!
Geplaatst door
 Perverse
Geplaatst op
 16-12-2020 / 22:06
Bekeken
 277
Reacties
 2
Categorie
  Stel Gezocht