Op zoek naar een Meester, voor training !
Sex slavinnen gevraagd!

Ik ben Meester Black een strenge meester en ben op zoek naar een onderdanige slavin die door mij opgeleid wilt worden. Je bent en mooie, jonge , gewillige en onderdanige sex/lust slavinnen.

ECHTE totaal sex slavin / Lust slavin voor 24/7 ,de slavin die bij ons in huis komt wonen, je woont samen me nog en andere jonge slavin 21 jaar.

Je bent een meisje van minimaal 21 jaar tot ca. 30 jr., die opgeleid wil worden tot mijn lustslavin. De lustslavin die ik zoek, dient enkel voor mijn eigen genot, en zal je gebruikt en misbruikt worden, en verhuur aan derden is dan ook niet uitgesloten.

Criteria:
Je bent zeer onderdanig, onervaren en beginnend
Je bent niet ouder dan 30jr.
Je krijgt een slavinnencontract
Je bent vrouw ( Dus geen TV of TS )

De sex slavin zal zich lichamelijk, geestelijk en financieel helemaal durft over te geven.
ik eis totale overgave, ik zal je gebruiken en misbruiken,en vernederen jij moet alleen maar luisteren en doen wat ik zeg meer niet, hoe jij denkt, of wat je wilt intresseert me niet, daar luister ik niet naar, ik ben belangrijk en jij niet, ik duld geen tegenspraak, en je moet ook tegen pijn kunnen, omdat ik je wil vastbinden, mijn zweepje gebruik, kaarsvet, tepelklemmen, handboeien, masker, ballbusting, trampling, strapon, ik plas over je heen, ik gebruik de ballbuster bij je, en je krijgt billenkoek met een ouderwetse mattenklopper.

Dit is een serieuze oproep !!

Meester Black is ook op zoek naar volledig opgeleiden lust sex slavinnen die klaar zijn met hun training. of heb jij en meisje of slavin beschikbaar die je kwijt wilt of gewoon om te ruilen of te verhuren.

Stuur mijn en email naar de email adres.

Gratis kosten en inwoning!!!

Meester Black
Geplaatst door
 don-vince-
Geplaatst op
 13-10-2019 / 04:32
Bekeken
 1085
Reacties
 4
Categorie
  Man zoekt Vrouw