Ontspannende en/of erotische massage ontvangen? Ik verwen je graag!
Heb jij behoefte om even helemaal te ontspannen en de stress van de dag los te laten? WIl je graag verwent worden met een heerlijk ontspannende massage die eventueel eindigd in een erotische massage? Dan help ik je graag! Ik hoef er niks voor terug, geen geld en geen seksuele handelingen. Jouw genot staat centraal. Jij bepaalt het tempo en hoever ik ga.

Wie ben ik? Ik ben een 25 jarige man uit Enschede. Ik heb nog weinig ervaring met massages, maar wil graag leren en vooral hoe ik jou intens kan laten genieten. Het belangrijkste vind ik dat jij je prettig voelt en kan ontspannen. Ik kan ontvangen in mijn woning in Enschede of naar jou toe komen. Eenmalig of vaker. Mijn beloning is jouw genot.

Jij bepaalt dus waar, hoe en hoelang ik je aanraak. Wil je alleen een schouder en nek massage? Dan doen we dat. Of wil je meer en ook je rug en benen gemasseerd hebben? Komt voor elkaar. Voetenmassage? Geen probleem! Of heb je meer behoefte aan sensuele aanraking van mijn vingers of tong? Zolang jij geniet, geniet ik ook.

Wil je verder kennismaken? Stuur me een bericht hier of op kik: Mavasu. Ik leer je graag beter kennen :)
Geplaatst door
 DutchM-Sub
Geplaatst op
 27-1-2024 / 10:36
Bekeken
 53
Reacties
 2
Categorie
  Man zoekt Vrouw