Onderdrukte verlangens?
Onderdrukte verlangens?
ben jij een vrouw met geheime en onderdrukte verlangens en droom je stiekem o.a. van vernedering, vast gebonden worden, billenkoek, erg ondeugende opdrachtjes, en andere kinky dingen ?

verlang jij ook naar een spannende en hete tijd vol passie en lust, waarbij je geregeld heerlijk alle controle kunt verliezen en je helemaal op kunt gaan in het "spel"? Of voel jij je graag weer een klein meisje, veilig en beschermd door haar dominante meester /daddy? Wacht niet langer en reageer.

Ik zal mij aan jou voortellen!
na enige tijd minder actief te zijn geweest in de bdsm-scene begint het toch weer te kriebelen en wil ik de draad oppakken en weer invulling geven aan mijn gevoelens als SM meester. Ik ben een meester nick met 12 jaar ervaring.
In het het verleden, heb ik verschillende dames opgeleid tot slavin.

natuurlijk hoef je jezelf niet op te geven voor een opleiding als je het voor een keer wilt proberen , want dat kan natuurlijk ook. Niet elke slavin is hetzelfde en zoekt hetzelfde. We komen er wel uit en vinden de beste aanpak voor jou , dus neem maar snel contact op.

daarom zoek ik contact met een sub / slavin / "little girl" (20+) om mee te chatten of te mailen, en als het klikt, te ontmoeten. Iemand om op te voeden, sturing te geven.....en om mee te spelen....en iemand die ook van "mindplay" houd, en hoe we dat verder invullen overleggen we samen.

interesse om met mij mee op ontdekkingsreis te gaan?.....dan hoor ik het graag en we zien wel wat er van komt.

jouw eerste voorzichtige kennismaking met bdsm?
Is het eindelijk tijd voor de stap om voorzichtig jouw gevoelens te volgen en jouw fantasieën waarheid te laten worden? Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen, hier is jouw kans!

al langer fantaseer jij over bepaalde facetten van bdsm,
* de machtsongelijkheid,
* het gevoel niets in te kunnen brengen,
* een stukje vernedering,
* onderwerping,
* pijn ervaren wanneer je straf verdient,
* als lustobject gezien en gebruikt worden,
* jezelf over te moeten geven aan een ander.
* bondage,
* blinddoek,
* tepelklemmen,
* boeien,
* spanking,
* je in bepaalde houdingen moeten tonen,
* je als een sletje laten gebruiken,
* misschien voel jij je wel een 'little' op zoek naar een daddy.

je vind het vreemd dat jij dit zoekt, dat het je opwind, je bent er bang voor, jouw verstand zegt dat het niet hoort, zo mag je niet denken, maar jouw gevoel zegt dat je het graag zou willen ervaren, wees er niet bang voor, het is normaal.

het zijn gevoelens die bij een groot deel van de vrouwen aanwezig is, maar er zijn er maar weinigen die het aandurven om hun gevoelens in de praktijk te gaan ervaren. Ben jij er daar 1 van?

jij bent al een stapje verder. Jij accepteert jouw gevoelens misschien al een beetje en daarom ben je op het internet verhalen gaan lezen, filmpjes en foto's gaan kijken. Wat blijkt? Jouw gevoel wordt sterker en sterker, je wilt dit echt!

nu ben jij zelfs zo ver dat je advertenties bent gaan lezen…
Een duidelijk teken dat je er klaar voor bent om de volgende stap te nemen. Maar hoe?

Je twijfelt nog steeds? Waarom? Wat kan je gebeuren? Je bent nieuwsgierig, want je leest deze advertentie. Durf te reageren, het is toch geheel vrijblijvend?

wie ben ik?
Ik ben een Meester uit Amsterdam die zich heeft toegelegd op het ondersteunen en begeleiden van vooral jonge, beginnende subs. Hier heb ik ondertussen al jaren aantoonbare kennis en ervaring in.

dit doe ik niet alleen in real life, maar ook virtueel door beginners van informatie te voorzien, praten over hun gevoelens, ze wegwijs te maken in deze mooie wereld, ik leer ze waar ze op moeten letten, ik help ze om hun wensen, grenzen en voorkeuren te ontdekken en ik help ze om ze een goed beeld van zichzelf te krijgen. Tevens ben ik mentor op het gebied van bdsm voor (jonge) beginners.

daarnaast help ik ook subs die eerder slechte ervaringen hebben gehad of het niet aandurven vanwege (seksuele) trauma’s in hun verleden.

dit doe ik niet alleen, ik heb een groep ervaren dom’s en subs om mij heen verzameld die allemaal 1 ding met mij gemeen hebben en dat is om mensen op zo’n goed mogelijke manier te begeleiden bij de eerste stappen in de mooie wereld van bdsm / gang bang / sex 1 op 1 met de meester of trio massage sex of tantric sm.

wie ben jij?
Een slanke jonge meid of vrouw, onervaren op het gebied van bdsm of iemand die al wat ervaring heeft opgedaan en opzoek is naar een meester/dom of mentor die haar verder kan helpen binnen de wereld van bdsm.

hoe jong je bent maakt niet uit, maar je bent niet jonger dan ongeveer 21 jaar. Je hoeft niet knap te zijn om van jouw seksualiteit te mogen genieten, nieuwsgierig naar de wereld van bdsm, een beginner of iemand die wel al iets op dit gebied heeft meegemaakt, maar de drang heeft om deze gevoelens verder te ontdekken en te ervaren op een respectvolle en veilige manier.

je wilt eindelijk eens op een verantwoorde manier ervaren hoe het is om sub of slavin te zijn, begeleid en ondersteund door een aantoonbaar betrouwbare en bekwame Meester/Dom met kennis van zaken en met heel veel ervaring met (jonge) beginners.

je hebt een tenger, slank of normaal postuur. Jouw afkomst is niet belangrijk. Je staat open om na de eerste mailwisseling ook te bellen via Skype of telefoon om elkaar beter te leren kennen en te leren vertrouwen.

voldoe jij aan bovenstaand profiel? herken jij jezelf in de omschrijving van deze advertentie? dan zou het zomaar eens kunnen dat dit voor jou het begin is waarin voor jou een nieuwe, spannende, opwindende en geweldig mooie wereld zal open gaan.

wat kan je van mij verwachten?
allereerst respect voor wie jij bent en voor wat je zoekt. Daarnaast iemand die jij volledig kan vertrouwen en die zijn betrouwbaarheid en kunde op dit gebied kan bewijzen. Iemand die een zeer hoog empathisch vermogen heeft, onmisbaar voor een goede D.
in de eerste contacten met elkaar zal ik je zoveel mogelijk vertellen over mijn mogelijkheden en wat ik jou kan bieden. Alles zal altijd geheel vrijblijvend zijn. Ik help je jouw gevoelens te verklaren en een plaatsje te kunnen geven. Dit alles in een tempo dat voor jou het meest prettig is, geen gepush, geen verplichtingen, geen eisen.

Het zal altijd aan jou zijn hoe ver je wilt gaan. Alleen informatie? Prima. Jouw eerste stappen in real life ervaren? Natuurlijk. Heb je bepaalde fantasieën of wensen? Geen probleem, met mijn ervaring en mogelijkheden kan ik je bieden wat je zoekt.

Verwacht niet dat ik lang over en weer ga mailen, ik wens zo snel mogelijk via Skype of telefoon met elkaar in gesprek te gaan om het vertrouwen in elkaar te gaan winnen.

heb je interesse gekregen om meer informatie te krijgen of om jouw eerste stappen te zetten, virtueel of in real life? Schroom dan niet en neem eens geheel vrijblijvend contact met mij op, je zal er zeker geen spijt van krijgen.

vind je het toch nog te eng om de eerste keer alleen te komen? Nergens voor nodig, maar wel begrijpelijk hoor. In dat geval, heb je misschien een vriendin die van jouw voorkeuren af weet, misschien zelfs ook nieuwsgierig is? Vraag haar om de eerste keer met jou mee te komen.
gezien het aantal fake reacties welke ik krijg, verwacht ik wel dat jij al zeer snel aantoont dat je bent wie je zegt te zijn en serieus bent in wat je zoekt.

je leeft maar 1 keer, dus volg je gevoel en maak je fantasie werkelijkheid. Wat heb je te verliezen?

groet,

meester
Geplaatst door
 sexslavingezocht
Geplaatst op
 09-8-2022 / 12:12
Bekeken
 406
Reacties
 6
Categorie
  Man zoekt Vrouw