Miss Sanne zoekt slavin voor volwaardige relatie op basis van 24/7 , gratis inwoning
ezocht onderdanige vrouw vanaf 19 jaar;
sanne, sub /slavin van meester don vince , ik ben op zoek voor mijn meester en nieuwe slanke slavin die net als ik bij mijn meester komt inwonen, je wordt getraind door mijn meester en ik zal hem daarbij assisteren, dus ben en slanke meid en ben je zoek en nieuwsgierig geworden lees dan verder!

meester zoekt slavin voor volwaardige relatie op basis van 24/7 gratis inwoning of weekend

zoek jij een onderdanige vrouw die zich wil laten trainer tot sub's of seks slavin en gebruikt wilt worden door haar Meester. Slanke slavinnen vanaf 18 jaar en oudere leeftijden kunnen zich gewillig aanmelden om door mijn getraind te worden.

ben jij een onderdanige slavin en zoek je een SM Meester, dan heb je deze nu gevonden,
Heb jij dominante gevoelens en zou je een vrouw willen domineren, dan kan je door mij getraind worden tot miss , of meesteres!

durf jij (vrouw) eindelijk voorzichtig met BDSM te beginnen?

Durf jij eindelijk jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden? Je gevoelens van onderdanigheid te gaan ervaren op een manier die jij voor ogen hebt? Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen, hier is jouw kans!

opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Opwinding als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij je kan verweren. Je voelt spanning bij het idee van;
* spanking als straf,
* naakt bekeken te worden,
* handboeien,
* blinddoek,
* opdrachten naakt uit te moeten voeren,
* met touwen,
* boeien of kettingen vastgebonden te worden,
* het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt,
* sommige vormen van vernedering winden je op,
* wasknijpers,
* tepelklemmen,
* kaarsvet,
* halsband dragen,
* geïnspecteerd en gekeurd worden,
* jezelf volledig over te moeten geven,
* die hand om je nek,
* aan je haren vast gepakt worden,
* jezelf klein voelen,
* misschien zelfs vernederd willen worden,
* bondage,
* als lustobject behandeld worden....

maar alles met respect en binnen jouw grenzen met iemand die je eerst leert te vertrouwen.

deze tekenen vertellen jou dat jij er klaar voor bent om bdsm in real life te gaan beleven op de manier zoals jij daar over fantaseert en zoals jij het wilt ervaren.

jouw wil, emoties en gevoel zijn er klaar voor, maar hoe ver staat het met je verstand? Durf je eindelijk aan jouw gevoelens toe te geven? Je doet er niemand kwaad mee, het is niet verboden, het is niet vreemd, het is niet gevaarlijk, je beperkt alleen je eigen plezier, gevoel en genot als je het niet probeert.

je twijfelt nog steeds? Waarom? Wat kan je gebeuren? Je bent nieuwsgierig, want je leest deze advertentie. Durf te reageren, het is toch geheel vrijblijvend?

jou miss en meester;
Ik ben miss sanne en ik werk samen met meester Don Vince van 49 jaar uit rijswijk zuid holland, ik woon kort bij de grens bij Den Haag. Ik ben single, en zoek een volwaardige relatie met een slavin, gebaseerd en gefundeerd op de principes van de 24/7 lifestyle.

Leeftijd, ervaring, uiterlijk, maten en gewichten vind ik niet zo relevant en belangrijk. Mentaliteit, instelling, onderdanigheid, en oprechtheid zijn veel belangrijker.

als jij een relatie ambieert waarbinnen je je volledig kan toeleggen en focussen op je rol als 24/7 slavin, dan hoor ik graag iets van je.

gevoelens voor bdsm zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent, die gaan niet meer weg. Kom er voor uit en beleef het, er is niets mooiers. Zeer velen zijn jou voor gegaan. Wat houdt jou tegen? geniet er van zoals anderen dat ook doen, je verdient het!

ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën stapje voor stapje werkelijkheid te laten worden op een hele prettige, ontspannen en respectvolle manier waarbij niets moet, maar alles mag! Er zal nimmer iets gebeuren wat jij niet zou willen en alles zal in een tempo gaan wat het beste bij jou past. Jouw grenzen, wensen en voorkeuren zijn leidend. Jouw genot en plezier komt op de eerste plaats.

vanzelfsprekend is elke stap vanaf het eerste contact geheel vrijblijvend.

wie ben ik?
Ik ben een bekwame Meester die zich jaren geleden heeft gespecialiseerd in het begeleiden, ondersteunen en onderrichten van (jonge) beginnende subs/slavinnen, zowel bij het lichamelijke alsook het psychologische aspect van bdsm.

ben je nieuwsgierig geworden, heb je interesse gekregen, wil je alleen informatie of durf je de stap eindelijk te nemen om er aan te beginnen, schroom dan niet en neem eens geheel vrijblijvend contact met mij op, afspreken in real life gebeurt pas wanneer jij dat wilt en er klaar voor bent. Spijt zal je er zeker niet van krijgen!

neem gerust contact met mijn meester!,

meester Don Vince

groet,

Miss sanne
Geplaatst door
 don-vince-
Geplaatst op
 21-11-2020 / 01:14
Bekeken
 197
Reacties
 2
Categorie
  Meesteresen