Mijn slet? Mijn teef? Mijn slavin?
Mijn slet, mijn teef, mijn slavin of hoe je het ook wil noemen. Ik ben op zoek naar een zeer onderdanige vrouw die zich als zodanig aan mij beschikbaar stelt. Ik ben een ervaren BDSM-Meester, een man die jou weliswaar zal domineren en gebruiken maar die ook de verantwoordelijkheid neemt voor jouw veiligheid en welzijn.
Ik zoek een vrouw die niets liever wil dan haar Meester te dienen en te behagen. Je houdt ervan vastgebonden te worden, de controle uit handen te geven en je volledig aan mij over te geven. Je geniet van de combinatie van lust en de pijn, de erotisch aanrakingen, de spanking en het zweepje. Je zult mijn bezit worden en je volledig aan mij onderwerpen. Ik zal ik jou gebruiken zoals ik dat wil en iedere ongehoorzaamheid passend bestraffen. Als je geen ervaring hebt met BDSM zal ik jou graag inwijden.
Het maakt mij niet uit of je jong of oud bent, dik of dun, zwart of wit, als je maar gezond en goed verzorgd bent. Wel wil ik dat jij binnen een straal van 50km rondom Nijmegen woon en jij mij op doordeweekse dagen overdag kunt ontvangen.
Geplaatst door
 Christopher
Geplaatst op
 04-1-2022 / 20:38
Bekeken
 279
Reacties
 6
Categorie
  Man zoekt Vrouw