Meesteres zoekt TPE slaaf/slavin/koppel om bij in te wonen
hallo onderdanige slaven /slavinnen/ sissy's / bi / koppels

mijn naam is mrs_Selma en ben een betrouwbare, eerlijke, volslanke, strenge, dominante, sadistische meesteres van 55 lentes jong. ik heb lang rood haar, strenge ogen die kunnen kwellen of liefhebben. ik heb een vrolijke lach, ben spontaan, maar ben zeer zeker erg streng. ik woon samen met mijn vriend die voor 100% achter mij staat, hij doet niet mee, bemoeit zich er verder ook niet mee heeft zijn eigen dingen, je krijgt dus alleen mij als meesteres. mijn dominantie is mij niet aangeleerd, ik ben gewoon dominant van mezelf. meesteres zijn is mijn lust en mijn leven en ik kan niet zonder.
wij hebben zelf geen kinderen alleen onze huisdieren.

ik ben op zoek naar serieuze, betrouwbare, echte onderdanige / zeer onderdanige slaven /slavinnen/ sissy's / bi / koppels met lef, en doorzettingsvermogen om bij in te trekken, met mijn vriend en dieren, ben jij de slaaf /slavin/ sissy' / bi / koppels met een woning in het buitengebied , een woning landelijk gelegen ,boerderij of een vrijstaande woning, of als je niet zo'n woning heb bereid zijn om een andere woning te huren, neem dan contact op met me, ik hou van de natuur en vrijheid, en waar je geen buren heb die op je lip kijken, ik wil mijn gang kunnen gaan met mijn slaaf / slavin/ sissy, / bi / koppel, bijvoorbeeld naakt door de tuin lopen, zonder dat ik rekening moet houden met buren, die niet weten wat bdsm inhoud en gaan klagen , een slaaf / slavin / sissy / bi / koppel die hun huidige leven zat zijn, wil je je leven een andere draai geven, en een nieuw leven beginnen als dienaar / tpe slaaf / slavin / sissy en graag alle controle uit handen willen geven aan een dominante sadistische meesteres, een meesteres die bij je in komt wonen samen met haar vriend en dieren en uiteraad neem ik wel mijn inboedel mee, heb je de ruimte en heb je er altijd van gedroomd om een eigen meesteres te hebben waar je alles voor doet, waar je voor wilt kruipen, een meesteres die de totale controle overneemt van je,en dan alles maar dan ook alles aan je meesteres over laat, het enige wat jij moet dat is luisteren naar je meesteres en doen wat je meesteres je opdraagt, je moet me wel tevreden houden

een huwelijk met mijn slaaf of slavin is zeker niet uitgesloten maar mijn slaaf of slavin zal zich wel moeten bewijzen, laten zien dat je het waard bent om mijn man of vrouw te mogen worden.

Dit is wat ik o.a. heb.
spreidstang
verschillende zwepen ( o.a. een zweep met ijzeren kettingkjes)
kaarsvet
tepelklemmen
handboeien
maskers
electroset
kuisheidsgordel ( cb-6000 met electrostimulatie)
vibrerende buttplug
strapon (virbrerend)
ball butcher
ouderwetse Mattenklopper
body bag
pinwheel Mondgags
collar met pinnen etc
hondenbench voor opsluiting

tevens doe ik o.a. aan

vernederen
faceslapping
trampling
ballbusting
cbt

je word gebruikt voor huisslaaf, meubelstuk, chauffeur, pakezel , hond, paard, etc

zelf zie ik een slaaf / slavin / sissy eerder als attribuut, middel of verlengstuk van mijzelf. bdsm is voor mij dan ook geen spelletje.
er is bij mij geen begin en geen einde. als jij mijn slaaf / slavin / sissy zou zijn, ben je dat voor altijd.
ik duld maar 2 redenen in jouw miezerige leventje om ’s ochtends uit bed te komen en die reden zijn Ik en je werk (let wel: ik zal niet naast jou liggen in bed…)
mijn slaaf / slavin / sissy dient zijn of haar plek te kennen. jij bent er alleen om mijn leven te veraangenamen. je eigen genot geef je volledig op. je vrije wil? die wordt in de kiem gesmoord. jouw leven komt in het teken van mijn geluk, gezondheid en welvaart te staan.
jouw leven als mijn slaaf / slavin/ sissy zal voornamelijk bestaan uit het ontlasten van mijn dagelijkse bezigheden, dit betekent niet alleen dat het hele huis aan kant gezet moet worden, maar ook dat de meer uitdagende klusjes uitgevoerd moeten worden.

er is ook maar één rol voor jou als slaaf / slavin / sissy / koppel in mijn leven: mij tot dienst zijn.

denk jij van dit is het leven wat ik altijd gewild heb, durf jij het aan om je bij mij aan te melden en om uit je huidige leven te stappen en een nieuw leven te beginnen stuur dan vlug een berichtje dan krijg je van mij een mail met mijn vragen die je moet beantwoorden
je moet niet bang zijn voor honden aangezien ik honden heb, je krijgt een contract met huisregels en posities en je krijgt een sublijst die ingevuld moet worden, tevens registreer ik je in het slavenregister.

voor fakers heb ik geen tijd, dus doe dan zeker niet de moeite. alleen een volgzame tpe slaaf / slavin / sissy / koppel is wat ik wil.
lang heen en weer mailen daar doe ik niet aan dat is alleen maar mijn kostbare tijd verspillen

gestelde eisen :

goed loon
betrouwbaar/ eerlijk/ serieus
onderdanig / zeer onderdanig.
lef en doorzettingsvermogen
Geplaatst door
 MeesteresSelma
Geplaatst op
 30-3-2020 / 18:53
Bekeken
 413
Reacties
 2
Categorie
  Meesteresen