Meesteres Gezocht die thuis kan komen!!
Man van 49 jaar bijna 50, gehuwd maar vrouw vind niet erg dat ik iets met een andere dame doe. Geen grote Penis maar normaal formaat ongeveer tussen de 10 en 12 CM erect. Ben niet besneden en mijn voorhuid kan niet naar achteren dus ook niet proberen AUB, wel kan ik mijn gereedschap prima gebruiken en die word dan ook extreem hard. Ook vind ik het geweldig om een vrouw oraal te bevredigen of oraal te aanbidden en dus zowel de vagina als de anus te likken en haar een of meerdere orgasmes te bezorgen. Het plezier van de vrouw staat bij mij bovenaan en vind ik het belangrijkste. Ik ben pas tevreden als jij een of meerdere lekkere orgasmes heb gehad. Ben jij de vrouw die heerlijk bevredigd wil worden laat dan wat van je horen, alles is bespreekbaar.

Ik ben een echte man dus behaard lichaam maar wel op de juiste plek lekker glad geschoren.

Ik zou het op prijs stellen als jij ook daar lekker glad geschoren bent, maar dat hoeft niet dus als je schaamhaar hebt reageer dan ook gerust hoor want vind dat soms ook best wel erg opwindend een lekker bosje haar.

Ik heb trouwens een slecht gebid waar ooit nog een kunstgebid voor moet komen dus als je een man zoekt met mooie tandjes dan ben ik dat nog niet!

ik het geweldig om een vrouw oraal te bevredigen of oraal te aanbidden en dus zowel de vagina als de anus te likken en haar een of meerdere orgasmes te bezorgen. Het plezier van de vrouw staat bij mij bovenaan en vind ik het belangrijkste. Ik ben pas tevreden als jij een of meerdere lekkere orgasmes heb gehad. Ben jij de vrouw die heerlijk bevredigd wil worden laat dan wat van je horen, alles is bespreekbaar.

Aangezien ik dus best wel ook onderdanig ben mag je mij domineren en wat domineren betreft is het volgende wel mogelijk, maar alles is bespreekbaar.

Als jij rookt mag je mijn mond zelfs als asbak gebruiken, ik zal je as netjes slikken, als de cigaret op is mag je mij in de mond spugen en de cigaret op de tong uitdrukken en dan de cigaret in mijn mond deponeren, je mag mij dan zeggen dat ik de cigaret eerst fijn moet kauwen voordat ik hem in de wc mag deponeren. Ik slik ik geen cigaretten door.

Tijdens het roken als u rookt kunt u mij ook domineren door u rook in mijn mond en neus te blazen zodat ik geforceerd met u mee rook, ik zelf rook al enige tijd niet meer en vind zelfs vies nu dus is dan wel een echte dominatie.

Verder zijn volgende dingen nog mogelijk,

Mij jou slipje laten ruiken en je geurtje inhaleren

Mij jou slipje laten likken van buiten en van binnen

Mij de binnenkant van jou schoenen laten ruiken en de geur inhaleren

Misschien mij de onderkant van je mooie sexy laarzen of schoentjes met hak schoon laten likken ? Is toch zonde als die vies zijn ?

Mij jou sokken / kousen laten ruiken en de geur inhaleren

Mij jou voeten laten ruiken en likken, tussen je tenen likken, op je tenen zuigen

Je oksels ruiken en likken

Je tepels zuigen en likken

De rest van je lichaam likken

Je kontje goed rimmen zo diep mogelijk

Je kan boven mijn gezicht zitten om mij jou te laten rimmen (als ik maar wel lucht krijg), tegelijk kun je als je lukt een scheet in mijn mond laten of in mijn neus

Ik kan je lekker kut heerlijk likken want weet goed raad met mijn tong.

Je kan mij in de mond spugen of misschien iets extremer jou snot in mijn mond laten druppelen of oorsmeer.

In de douche mag u ook nog in mijn mond plassen ik heb er eventueel een halve fles zonder bodem voor waarvan gedeelte waar normaal drinken uitkomt in mijn mond kan en in andere open gedeelte kun je dan plassen en zal ik ook slikken als u dat wil. Uiteraard zal ik heerlijke kut weer netjes droog likken want mijn tong is perfect als wc papier en ook veel lekkerder voor u. Let op dit alleen als je geen drugs of medicatie gebruikt, want medicatie verlaat het lichaam via de urine namelijk.

Poep doe ik echter niet dat gaat me net wat te ver, misschien hooguit de kont schoonlikken maar dat heb ik nog nooit gedaan dus geen idee. Wie weet doe ik poep ooit wel keer als de dame in kwestie de juiste klik en dominantie heeft.

Je mag mij zelfs Anaal neuken met een strapon maar heb hier geen ervaring mee dus rustig aan AUB. En niet te dik ik denk max 4.5 cm dikte en niet te lang.

Mocht je mijn penis in de handen nemen of willen pijpen let dan aub wel even op dat mijn voorhuid helemaal niet naar achter kan dus dit ook niet proberen aub.

Nou zo zijn er heel wat dingen waar je mij mee kan domineren, ik ben benieuwd.

Ik doe trouwens niet aan slaan dus vooral niet in gezicht slaan, uiteraard mag je kont wel slappen of misschien beetje zwepen ?

veel is bespreekbaar!

Ik ben SOA en Ziekte vrij en verwacht dat van jou / jullie dus ook.
Ik ook corona / covid vrij dus verwacht dit ook van jou, doe desnoods een zelf test.
Bij Corona / covid klachten graag afzeggen als we een afspraak hebben, want ik behoor wel tot risico groep.
Als je Drugs gebruikt hoef je niet te reageren!!
Betrouwbaarheid, Eerlijkheid, Discretie en Respect van beide kanten vind ik erg belangrijk.

Foto's versturen ik niet meer per email, slechte ervaring mee gehad ooit, mochten we uiteindelijk naar whatsapp overschakelen dan kan dat misschien wel.

Ik kan helaas niet verplaatsen want mijn vervoer is een scoot mobiel ivm versleten knietjes door te extreme harde sport vroeger. Maar ik kan u hier bij mij thuis gewoon ontvangen ook al is mijn vrouw thuis dat vind zij niet erg is tenslotte in overeenstemming met haar.

Eventueel kunt u ook blijven overnachten bij mij in bed zodat we ook in de nacht spontaan nog iets kunnen doen. Mijn vrouw slaap apart in een hoog laag bed ivm rug klachten dus er is plek naast mij vrij.

Let op ik doe niet aan betaalde afspraken!!! Dus als je denkt ik reken er even bedrag voor dan nee!! Echte Meesteressen of Meesters doen het omdat het hun lifestyle is en niet om geld mee te verdienen!! Dus als je met je fake profiel gaat reageren en denkt geld te kunnen verdienen zoek dan maar een ander slachtoffer ik trap er niet in. Ook doe ik niet aan online sessies etc.
Geplaatst door
 MrFunTime
Geplaatst op
 12-4-2023 / 16:35
Bekeken
 133
Reacties
 3
Categorie
  Man zoekt Vrouw