Meester , zoekt onderdanige vrouw met lef voor 24/7 spel!
sm spel is meer dan elkaar pijn doen! afbeelding 1
sm is meer dan elkaar pijn doen!

Wat is sm staat voor de sadisme en masochisme
De Meester, dominantie: overheersen, uitoefenen van macht, sadisme: veroorzaken van pijn
Submissie/(slavin): het onderwerpen aan de overheersing, masochisme: ondergaan van pijn

De onderdanige vrouw; Vooral discretie is voor mij heel belangrijk. In een privé sfeer het middelpunt zijn als lustobject voor de dominante man, aangestuurd en begeleid door een sm meester die mij door middel van seksuele handelingen en vernedering, verbaal en non verbaal ontneem van mijn morele dilemma‘s en gewetensbezwaren mijn eigen IK laag voor laag stript tot ik vol overgave gewillig en onbegrensd gehoor kan geven aan mijn onderdanigheid.

De Meester; wie ben jij? Een jonge meid/vrouw niet ouder dan ongeveer 40 jaar, tenger, slank, normaal postuur, afkomst en huidskleur onbelangrijk. Nieuwsgierig naar de wereld van BDSM, een beginner of iemand die wel al iets op dit gebied heeft meegemaakt, maar de drang heeft om deze gevoelens verder te ontdekken en te ervaren op een respectvolle en veilige manier. Je wilt eindelijk eens op een verantwoorde manier ervaren hoe het is om sub of slavin te zijn

De slavin: Het klinkt inderdaad simpel, gehoor geven aan mijn verlangen. Maar aan de andere kant wil ik natuurlijk ook niet mijn leven en alles wat mij lief is op het spel zetten. Het klopt wel wat je zeg dat het moeilijker wordt hoe langer ik er geen gehoor aan geef. Tenminste soms is het heel sterk aanwezig en soms kan ik het heel goed onderdrukken. Er zijn dagen dat ik er niet mee bezig ben of aan denk maar er zijn steeds meer dagen dat het mijn denken behoorlijk beheerst.

De Meester; durf jij eindelijk jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden? Je gevoelens van onderdanigheid te gaan ervaren op een manier die jij voor ogen hebt? hier is jouw kans!

De slavin; Natuurlijk heb ik een foto voor je. Je kunt precies mijn gevoelens raden. Ik heb echt persoonlijk contact nodig om mijn seksuele behoeften een plek te kunnen geven. Waarom ze nu zo sterk zin weet ik niet. Mijn behoefte is even geen moeder, vriendin of collega te zijn.

De Meester; opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Opwinding als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij je kan verweren. Je voelt spanning bij het idee van spanking als straf, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, wasknijpers, tepelklemmen, kaarsvet, halsband dragen, geïnspecteerd en gekeurd worden, jezelf volledig over te moeten geven, aan je haren vast gepakt worden, jezelf klein voelen, misschien zelfs vernederd willen worden, bondage, als lustobject behandeld worden....

De slavin; Maar gewoon een "lustobject " voor meerdere mannen die me lekker hard onder handen nemen. Ik heb hier wat geen ervaring mee. 3, man lijkt me echt heerlijk. Ik ben onderdanig en mijn fantasie is topless of naakt bedienen op een feestje of binnen komen in een kamer waar een groepje mannen zit die mij zegt wat ik moet doen.

De Meester; Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Opwinding als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij je kan verweren. Je voelt spanning bij het idee van spanking als straf, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, boeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, sommige vormen van vernedering winden je op, wasknijpers, tepelklemmen.

De slavin; Af en toe wil ik alles om me heen vergeten. Dan wil ik helemaal opgaan in sex.

De Meester: Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën stapje voor stapje werkelijkheid te laten worden op een hele prettige, ontspannen en respectvolle manier waarbij niets moet, maar alles mag! Alles zal in een tempo gaan wat het beste bij jou past. Jouw grenzen, wensen en voorkeuren zijn leidend. Jouw genot en plezier komt op de eerste plaats.

De slavin; Ik ben eigenlijk wel gelukkig denk ik. heb een fijn gezin en heb wat ik moet hebben maar heb toch al hele tijd fantasieën. fantasietjes die ik moeilijk met mijn man kan delen. schaam me er ook beetje voor. Naakt zijn in een situatie waarin het niet hoort kan mij een grote opwinding geven.

De Meester; wat kan je verwachten? Na een mailwisseling zullen wij er door chat, Skype-gesprekken of telefoon samen achter zien te komen welke onderdelen van sm SM bij jou voor opwinding zorgen en waar jouw grenzen, wensen en voorkeuren liggen. Dit gaan we doen door geheel vrijblijvend met elkaar in gesprek te gaan op gelijkwaardig niveau en met respect voor elkaar. Wanneer jij aangeeft er klaar voor te zijn, pas dan komt de volgende stap...

De slavin; onderdanigheid en volgzaamheid heb ik lang als een negatieve kant van mezelf gezien maar het is wel een deel van me. Maar momenteel denk ik dat die kant van me op dat vlak juist mijn sterke kant is in de juiste zetting, een rol waarin ik een negatieve kant van mezelf kan omzetten in een positieve kant van me en daarin mezelf zijn en genieten zonder enige schroom. Hoewel schroom en schaamte zeker bijdragen aan mijn genot/opwinding. De schaamte die gaat gepaard met het naakt zijn en de grensoverschrijdende seksuele handelingen en situaties bezorgen mij een ongekende opwinding.

De Meester; ben je nieuwsgierig geworden, heb je interesse gekregen, wil je alleen informatie of durf je de stap eindelijk te nemen om er aan te beginnen, schroom dan niet en neem eens geheel vrijblijvend contact met mij op, afspreken in real life gebeurt pas wanneer jij dat wilt en er klaar voor bent. Spijt zal je er zeker niet van krijgen!

De slavin; ik moet toegeven dat ik er wel eens over gefantaseerd heb om heel schaars gekleed te zijn zonder ondergoed alsof ik zo van een tippelzone afkomstig ben en dan een man bij me heb die zonder schroom zijn hand op mijn billen legt en mijn jurk/rok omhoog schuif zodat ik publiekelijk met deels ontblote billen sta. Dus om eerlijk te zeggen zal ik daar denk ik wel voor openstaan maar ik beloof niks.

Gezien het aantal fake reacties welke ik krijg, verwacht ik wel dat jij al zeer snel aantoont dat je bent wie je zegt te zijn.

Wat heb je te verliezen!

Jou Meester
Geplaatst door
 MasterThomas
Geplaatst op
 22-4-2020 / 04:42
Bekeken
 183
Reacties
 0
Categorie
  Man zoekt Vrouw