Meester zoekt nieuwe slavinnen met of zonder ervaring
sm slavinnen training , ook bij geen ervaring , sm meester
wanneer je je gevoelens voor SM eenmaal ontdekt hebt lijkt er in eerste instantie geen houden meer aan sterken nog er is geen weg terug. Alles wat voor heen als normaal voor jou was is nu saai geworden! Je verlang naar meer, ook buiten jou relatie om.

je kijkt met een mengeling van angst en opwinding uit naar de Eerste Keer.
jou alle eerste keer met jou SM Meester. Ook al durf je er nog niet aan toe te geven aan dit gevoel zult dit gevoel nooit meer kwijt raken.

die bezetenheid... komt terug. Dat verlangen om als slavin voor een Meester te mogen dienen , dat gevoel blijft ook, wordt zelfs sterker. Eenmaal geraakt door dat duistere wereldje van sm, zal alleen jou verlangen naar meer erotiek , seks , onderwerping, onderdanig zijn alleen maar versterken in jou.

dit verlangen zal alleen maar meer worden, net zolang dat jij besluit hier aan gehoor te geven , en jezelf als seks slavin laat trainen door een ervaren sm meester. Dat verlangen naar erotiek , seks , onderdanig , onderwerping , je zelf totaal weg cijferen als alleen maar toenemen. Sterker nog, als je je er los van probeert te maken, het weg te stoppen, blijkt dat juist het tegenovergestelde effect te hebben. Je wordt juist naar binnen getrokken , vol verlangen naar meer en meer!

je bent volledig nieuwe in deze wereld van de sm , bodage, misschien heb je een boek gelezen of een film als fifty shades of grey of de nieuwe film , fifty shades darker

sm meester zoekt nieuwe vrouwen , meiden, jonge vrouwen , studentes, iedere slanke vrouw die nieuwsgierig is naar sm , bondage. Voor dat je deze advertentie gelezen hebt, zult al op internet movie , boeken ,verhalen over sm gelezen hebben, ik ben benieuw naar jou fantasie?

ik wil jou graag feliciteren dat je eindelijk de moed genomen hebt om contact te maken met iemand uit de sm scene. Graag stel ik mij hier aan jou voor , ik ben 44 jaar, sm meester en ik wil graag jou sm meester worden , alleen als jij tussen de 18 jaar en 38 jaar bent. Jij bent een echte vrouw die graag haar onderdanige kant wilt laten uit diepen? Wat is jou fantasie:

seksuele fantasie zijn een normaal onderdeel van seks, zo ook binnen in de BDSM. Deze op seks beluste fantasie├źn zijn beelden die in je gedachten ziet, het kan hier om losse plaatjes gaan, maar meestal blijft het hier niet bij en wordt het een soort film. Naarmate jij je steeds meer gaat inleven deze gevoelens wordt ook de fantasie steeds opwindender en na verloop van tijd kan deze fantasie ook in de praktijk gebracht worden. In de BDSM-scene zijn deze fantasie vaak rollenspellen.

slavinnen-regels, deze regels zijn in de loop der jaren door mensen samengesteld en worden als algemene regels beschouwd in de bdsm wereld.

welke regels zijn bij jou van toepassing?

regel 1: Ik dien en gehoorzaam mijn meester.

regel 2:
ik eer mijn meester als persoon, de gedachten van mijn meester en zijn lichaam.

regel 3:
ik erken zonder enige twijfel de macht , die mijn meester over mij bezit.

regel 4:
mijn enige doel is het, om voor mijn Meester de perfecte slavin te zijn. Al mijn gedachten en handelingen zijn ondergeschikt aan dit doel.

regel 5:
ik vertrouw mijn meeste, Hij weet wat voor mij het beste is, hij beslist over mij en waakt over mijn gezondheid.

regel 6 :
ik ben een object van mijn meester, mijn lichaam en geest zijn het eigendom van mijn meester.

regel 7 :
door mijn meester krijg ik de kracht om voor hem en voor mijzelf een goede slavin te zijn.

regel 8 :
ik leg mijn wil af en neem de mening en doelen van mijn meester aan.

regel 9 :
mijn beslissingen worden gebaseerd op, of ze mijn meester steunen in zijn doelen en in zijn ogen goedgekeurd worden.

regel 10 :
ik begrijp dat ik nooit aan de hoge eisen van mijn meester kan voldoen. Toch probeer ik met alles wat in mijn macht ligt en op elke tijd dit doel naderbij te komen.

regel 11 :
ik gedraag me altijd zoals het mijn positie als slavin van mijn Meester betaamd.

regel 12 :
Ook als mijn meester niet aanwezig is, zal ik mij net zo gedragen als in zijn aanwezigheid.

regel 13:
ik zal mijn meester nooit recht in de ogen kijken het zij het me geoorloofd is te doen. Mijn blik is in aanwezigheid van mijn Meester steeds naar de grond gericht.

regel 14 :
ik zal mijn Meester nooit ongevraagd aanspreken, om wensen en meningen te uiten. Moet ik mijn Meester om een bepaalde reden aanspreken zal ik hem steeds om toestemming vragen.

regel 15 :
mijn gedrag in gezelschap is altijd zo dat men niet ziet dat wij aan BDSM doen.Toch zal ik mij ook in gezelschap erom bemoeien dat mijn Meester altijd in mij de slavin ziet.

regel16 :
Het staat mijn Meester vrij mij naar believen te bestraffen.

regel 17 :
ik begrijp dat straf een middel is om van mij een betere slavin te maken en zie daarom elke straf als iets belangrijks en hulp voor mij.

regel 18 :
ik zal nooit tegen de vorm van de straf of de zwaarte protesteren. zij het in woorden of gedachten, het ligt volledig bij mijn Meester om de strafmaat te bepalen.

regel 19 :
ik zal mij elke opgelegde straf deemoedig aannemen, zou straf een handeling van mij benodigde zal ik deze handeling zo snel het in mijn macht ligt doen.

regel 20 :
Omdat ik begrijp dat straf een belangrijk middel voor mijn opvoeding als slavin dient, zal ik na elke straf van mijn Meester hem eerlijk bedanken, ik zal mijn Meester mijn gevoelens tijdens straf vertellen en zal hem vertellen hoe ik mij in de toekomst gedraag.

regel 21 :
mijn lichaam is het grootste geschenk dat ik mijn Meester geven kan. Ik geef hem mijn lichaam als zijn eigendom.

regel 22 :
ik zal alles doen om mijn lichaam als het eigendom van mijn Meester fit te houden, ik let erop dat ik gezond eet, op mijn gezondheid let en voldoende beweging neem.

regel 23 :
ik weet dat mijn lichaam zwak is en mijn Meester me telkens weer grenzen zal laten zien, ik zal alles doen wat in mijn macht ligt om deze grenzen zo ver mogelijk te verschuiven om zo de eisen van mijn Meester beter te kunnen benaderen.

regel 24 :
ik zorg voor mijn lichaam, zodat mijn Meester er steeds van kan genieten, ik let erop met uitzondering van mijn hoofdhaar dat er geen lichaamsbeharing aanwezig is op mijn lichaam dus ook geen stoppeltjes, Zou om een belangrijke reden het schaamhaar niet weg kunnen dan hou ik het in verzorgde korte toestand, ook in dat geval moet de venusheuvel en de plaats om de anus haarvrij zijn.

sm meester
Geplaatst door
 Meester4u
Geplaatst op
 16-11-2020 / 19:43
Bekeken
 38
Reacties
 1
Categorie
  Man zoekt Vrouw